lauantai 18. marraskuuta 2017

Outlet-löytöjä - Tesoros de outlet

Tänään lähdin äidin kanssa metsästelemään joululahjoja. Osan tilasin netistä ja ne ovat jo saapuneet, osa taas on sellaisia, jotka tarvitsee enää kaydä hakemassa. Suuntana tänään oli Stadiumin ja Luhdan outletit. Stadiumin outletista löytyi miehelle muutama lahja, jotka äiti sitten nappasikin itselleen, eli minun lahjametsästys miehelle jatkui.

Hoy salí con mi madre a la busca por los regalos de Navidad. Una parte compré por internet y ya han llegado y otra parte son que sólo hace falta ir a buscarlos. Hoy nos dirigimos a los outlets de Stadium y Luhta. En Stadium encontré un par de regalos para mi esposo que al fin y al cabo compró mi madre y yo tenía que seguir buscándole regalos. 

Luhdan outletista löysin sitten minäkin jo jotain miehelle, samoin matkalle osuneesta Gigantista. Mutta löysinpä Luhdalta jotain itsellenikin. Icepeakilta ostoskoriin nappasin pitkähihaisen paidan ja saumattomat pitkät kalsarit, jotka ovat ehkä parhaat mitä minulla on ikinä ollut. Paidalla hintaa oli 15e ja pitkiksillä 6e. Pitkään olen myös haikaillut sadehousujen perään, mutta hintalapun nähdessäni ne ovat aina jääneet kauppaan. Nyt kun silmiini osui Rukan sadehousuja 20 eurolla, nappasin empimättä mukaani keltaiset pöksyt, sillä ne sopivat täydellisesti Jacsonin keltaisen sadetakkini kanssa. Kyllä nyt kelpaa koiria kuljettaa Suomen talvessa! :D

En el outlet de Luhta yo también compré algo para mi esposo igual que de Gigantti que estaba en camino. Pero también encontré algo para mí misma en Luhta. Una camisa de mangas largas y calzoncillos largos de Icepeak y puedo decir que los calzoncillos son los mejores que nunca he tenido. La camisa costó 15e y los calzoncillos 6e. Llevo ya un buen tiempo buscando pantalón para lluvia pero siempre al ver el precio los he dejado en la tienda. Ahora al ver pantalones de lluvia de Rukka por 20 euros lo puse en mi cesta enseguida. Mi pantalón amarillo conjunta perfectamente con mi chubasquero de Jacson. ¡Ahora sí que estoy preparada para el invierno finlandés! :D




8 kommenttia:

  1. Kiitos kalsarisuosituksesta, pitää pistää merkki korvan taakse. On meinaan ollut nyt minulla metsästyksessä hyvät pitkikset, mutta ei ole meinannut sitten millään löytyä. Mikä siinä on, ettei tavallisia vaatteita meinaa kaupassa olla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollos hyvä! On tarpeeksi pitkät joka suunnassa, ei paksut mutta lämpimät, kiiltäväpintaiset, joten saa helposti vähän tiukempienkin housujen alle, semmoset jännät "venykkeet" polvissa ja haarovälissä. Nämä oli semmosessa "sivuvetoketju"-pakkauksessa. https://thumb1.shutterstock.com/display_pic_with_logo/962999/262927508/stock-photo-plastic-file-bag-zipper-close-up-262927508.jpg

      Poista
  2. Argh, mulla on joululahjasysteemit ihan vaiheessa - ei oo oikein edes mitään ideoita! Apuva! Pitäis nyt ihan oikeesti alkaa sykkimään ja kehittelemään näitä. Noi Outletit oliskin kyllä hyvät - täytyy käydä joku päivä pyörähtämässä, kiitos muistutuksesta!

    Oliko tuolla Stadium outletissa muuten kuinka hyvin tavaraa? Siis ylipäätään tarjolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on ollut jonkin aikaa perheen kesken OneDrivessa lahjalistat, jota saa hyödyntää, jos oma pää lyö tyhjää. Listan ulkopuoleltakin saa toki ostaa, jos itse keksii jotain kivaa. On kyllä pelastanut välillä pähkäilyiltä. Tänä jouluna (sen enempää paljastamatta) olen aikeissa hankkia myös lahjakortteja (eikä niitä ihan perinteisiä).

      Stadium oli ihan positiivinen kokemus. Miehille tosin oli enemmän tavaraa kuin naisille. Lapsille ihan kivasti ja etenkin kenkiä tosi hyvin alennuksin. Äiti osti itselleen kympillä ihanan pehmeät ja laadukkaan oloiset nahkahansikkaat. Selkeä ja tilava kauppa.

      Poista
  3. Vau miten hieno sadeasu! Erityisesti tykkään tuosta pitkästä takista. Kyllä kelpaa näillä taukoamattomilla sadekeleillä ulkoilla koirien kanssa, kun pysyvät varmasti sekä nainen että luuri kuivana. Ja väri on just ihana. Tuo auringon tähän syksyn synkkään miiluun.

    Kivaa viikon jatkoa sinulle, Menninkäinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Eihän tuo kurveja imarteleva ole, mutta täyttää tehtävänsä. Luuria mulla ei ole ikinä missään mukana (paitsi matkoilla), joten se pysyy olkkarin pöydällä takuuulla kuivana, kuten minä takkini suojissa! :D

      Mukavaa viikkoa Johanna!

      Poista
  4. Oi olet päässyt ajoissa lahjaostoksille! Oletteko Tammistossa? Kävin myös viikonloppuna Stadium outletissa, ostin fleecen kympillä! Koko ajan päällä haha!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oltiin Lahteen avatussa Stadiumin outletissa. Katselin niitä kympin fleecejä, mutta maltoin mieleni! :D

      Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!