torstai 31. toukokuuta 2018

Sadan treenin haaste - toukokuu - El reto de cien entrenamientos - mayo

Toukokuu takana, kaksi työpäivää jäljellä, kesäloma edessä! Huhtikuulle loppuivat bailatinot, joten toukokuuta on kulutettu ulkona, salilla ja salilla ulkona.

El mayo atrás, quedan dos días de curro y ¡empiezan las vacaciones de verano! El bailatino se acabó en abril y he pasado el mayo fuera, en el gimnasio y fuera en el gimnasio. 



Heti vapun jälkeen starttasivat kertausharjoitukset eli erillinen kurssi salilla sellaisille, jotka haluavat maksaa vähän ekstraa, että heitä rääkätään vähän ekstraa. Ei vaan, on ollut tosi kivoja treenejä: vatsatreenit ja kahdet ulkotreenit mm. traktorinrengasta käännellen ja trx:llä leikkipuistossa treenaten.

Justo después de Primero de Mayo empezó el entrenamiento de repaso o sea un cursillo del gimnasio para aquellos que quieren pagar un poco de extra por que les torturan un poco de extra. Hablando en serio, hemos tenido entrenamientos chachis y variados: un entrenamiento para abdominales y dos entrenamientos fuera dando vueltas a una rueda de tractor y jugando con trx en un parque infantil.

Lisäksi sekä kertausharjoituksissa että normitreeneissä on käyty ulkona rappustreeneissä. Kertausharjoitusten rappusulkeisten jälkeen laskin, että 2532 rappua tuli tunnin aikana tallattua... Joka viikolle on laitettu jotain treenejä ulos ja mikäs sen kivempaa, että saa olla ulkona samalla, kun treenaa. Tän viikon treeni oli puistojoogaa ja sen skippasin, koska syksyllä joogaa kokeiltuani totesin, että se ei oo mun juttu.

Tanto en el entrenamiento de repaso como en el normal hemos salido para entrenar en las escaleras. Después de correr una hora arriba y abajo las escaleras en el entrenamiento de repaso calculé que había pisado 2532 escalones... Para cada semana el gimnasio tiene algún entrenamiento fuera y no hay nda mejor que poder estar fuera mientras entrenas. Esta semana fue yoga en el parque y allí no fui porque después de probar yoga en otoño me di cuenta que no es lo mío.

Kesäkuussa jäljellä on vielä puolet kertausharjoituksista ja jo tässä vaiheessa mennään reipasta vauhtia kohti satasta. Jos sama vauhti jatkuu vuoden loppuun asti, saan kasaan 144 treeniä.

Para el junio queda la otra mitad del entrenamiento de repaso y ya a esta altura del año voy a buen ritmo hacia los cien. Si sigo igual, al fin del año tendré 144 entrenamientos.

4 kommenttia:

  1. Huh, kuulostaa aikamoiselta satsilta tuo porrastreeni :D Miustakin on tosi ihana nyt ulkoilla, kun on ollut näin kauniit kelit - olen eksynyt salille vain yhden hassun kerran.. Ehkä asian toki voisi jossain vaiheessa korjata! Olen kuitenkin lenkkeillyt ahkerasti ja ensi viikolla haluaisin päästä rullaluistelemaan, kun tenttiin lukemiset on vähäksi aikaa (lue pariksi päiväksi) ohi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätyin itsekin ja tuplatarkistin laskuni, mutta kyllä siinä tonnit paukkui! Tosin onnekseni mulla on jaloissa voimaa kuin pienessä pitäjässä, eikä seuraavana päivänä tuntunut oikeasti missään.
      Rullailusta olen minäkin jo haaveillut, koko viime kesän rullaraukat majailivat varastossa, olisi jo aika ulkoiluttaa taas niitä.

      Poista
  2. Hyvin etenee! TRX:llä treenaaminen on muuten yllättävän (lue: ärsyttävän) rankkaa. Harvoin sillä tosin tulee treenattuakaan. Pitäisikin kokeilla sitä jossakin ulkona. Voisi olla kivempaa. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli mun eka puhtaasti trx-tunti (sisällä) ja oli ärsyttävän rankkaa. Ulkotreenissä se oli vain osassa liikkeitä, mutta ihan kuin olisi (muka) ollut jotenkin helpompaa ulkona... :P

      Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!