tag:blogger.com,1999:blog-5171250936312325814.post7334170808488982310..comments2024-02-26T08:55:58.930+02:00Comments on Päivänsäteen Menninkäinen: Kahvipöytäkeskusteluja - Hablando de caféMenninkäinenhttp://www.blogger.com/profile/08488166898309930000noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5171250936312325814.post-53626221894905183772014-04-20T20:01:36.173+03:002014-04-20T20:01:36.173+03:00Se on totta, tuoksussakin jo on selvä ero. Enpä ol...Se on totta, tuoksussakin jo on selvä ero. Enpä ole tullut ajatelleeksi, että jos suomalaisiin kahveihin onkin sekoitettu jotain... Salaliittoteoria, hih! :D<br /><br />Tuli jälkeenpäin sekin mieleen, että tummapaahtoiset kahvit ovat kuulemma vatsaystävällisempiä kuin suomalainen lirukahvi.Menninkäinenhttps://www.blogger.com/profile/08488166898309930000noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5171250936312325814.post-22018935750416726482014-04-20T18:22:44.308+03:002014-04-20T18:22:44.308+03:00Kiva postaus! :) Täälläkin kahvi on ollut puheenai...Kiva postaus! :) Täälläkin kahvi on ollut puheenaiheena monet kerrat, koska Suomen kahvi vaan ei ole samanlaista. :P Se maku on sellainen, kuin siihen olisi sekoitettu jotain muutakin... Ollaankin monet kerrat pohdittu, että sekoitetaankohan Suomessa myytävään kahviin jotain... Sille voisi olla jopa historiallista taustaa, sillä joskus Suomessa tehtiin korvikekahvia... Mitä jos sitä tehtäisiinkin edelleen, sekoituksena...? :OVivi Vinnahttps://www.blogger.com/profile/14763556947045565541noreply@blogger.com