lauantai 1. kesäkuuta 2024

Se o loma ny! - ¡Empezaron las vacaciones!

Toukokuu takana, kesäloma edessä! Olipahan kevät. Yliopiston projektikurssin porukan kanssa saatiin hommat pakettiin ja tilaajalta sellaiset kehut, että kyllä meidän sietää olla ylpeitä itsestämme. Nivouduttiin niin tiiviiksi ryhmäksi, että sen puolesta harmitti, että kurssi päättyi. Ens vuodelle jäi gradu ja ajattelin katsella vielä jotain kursseja mitä tehdä sen rinnalla rauhakseen.

¡Mayo detrás y vacaciones delante! Vaya primavera. Terminamos el proyecto del curso de la Uni con nuestro grupo y recibimos tanto halago por parte del cliente que debemos ser orgullosas de nosotras mismas. Nos unimos tanto como grupo que por ese lado era una pena que se acabó el curso. Para el año que viene me queda el tesis e iba a ver si algunos cursos interesantes para hacer tranquilito.



                             

Kesälomakin alkoi tänään ja yhdet yo-juhlat käytiin juhlimassa. Miehen loma alkaa juhannukselta ja suunnitelmia ei olla tehty vielä sen kummemmin. Jotain reissua olis kiva tehdä, mutta muuttujina ovat Suomen sää ja pappakoira 15v 8kk, jonka askel on jo hidastunut. 

Hoy empezaron las vacaciones de verano y fuimos a felicitar uno que terminó el instituto. Las vacaciones de mi esposo empiezan en San Juan pero todavía no hemos planeado nada en especial. Quisieramos hacer un viajecito pero hay que tomar en consideración el tiempo veraniego de Finlandia y el perrillo viejito de 15 años y 8 meses que ya no corre como un cachorro.



Säätilapeittokin oon taas edennyt kuukauden verran ja melko punaiseksihan tuo veti. Nyt on kaikkia värejäkin jo käytetty. Kun yliopiston kurssin työtunnit yhtäkkiä taas vapautuivat, olen palannut neulomisen pariin ja aloittanut pitsihuivia, joka lähtee ylläriksi ystävälle valmistuttuaan. 

También por supuesto ha avanzado la manta de temperaturas y el mayo trajo bastante color rojo. Ahora ya he usado todos los colores que he elegido para la manta. Ahora que se liberaron todas las horas que he usado para el proyecto de la Uni he vuelto a tejer y empecé una braga que le voy a mandar para sorprender una amiga. 



4 kommenttia:

  1. Voi että, olispa kesäloma täälläkin. Siihen nyt menee kuitenkin vielä jonkin aikaa... Varmaan lämpimät säät on sopivasti siinä kohtaa ohi kun itse pääsee lomalle! :D Meillä ei varsinaisesti ollut yksiäkään juhlia eilen, mutta naapurustossa useampi tyyppi pääsi kuitenkin ylioppilaaksi.

    Todella mukavaa kesälomaa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mikko! Toivottavasti sinunkin lomille osuu kauniita kesäpäiviä!

      Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!