lauantai 28. joulukuuta 2013

Pikkumöttiäiset

Perheeseemme kuuluu kaksi pientä koiraa, Vinski ja sen poika Oliver. Tässäkin kohtaa tasapaino espanjalaisuuden ja suomalaisuuden välillä säilyy; Vinskillä on Espanjan passi ja Oliverilla Suomen.
Vinski on seitsemänvuotias koiratarhalta pelastettu paperiton Bodeguero ja Oliver viisivuotias sekarotuinen rakkauden hedelmä.Vinski on se avoin espanjalainen päivänsäde tästä kaksikosta.Vinski rakastaa uimista ja inhoaa yli kaiken syyssateita. Raukalla ei ole alusvillaa, joten Suomen sadesäät ja pakkaset tuovat haasteensa ulkoiluun. Molemmat koiruudet käyttävätkin vaatteita ulkoillessa; ilmoista riippuen syyskuun puolivälistä huhtikuun puoliväliin.

Mieheni nauraa, että Oliverin "suomalaisuus" näkyy myös sen luonteessa. Oliver on näistä kahdesta se ujompi, jörömpi ja varautuneempi (kuten emäntänsäkin). Oliver rakastaa pallopelejä ja pusuttelua, uinti taas ei Oliveria suuremmin kiinnosta.

Tapaninpäivän askarteluina valmistui Vinskille kauan sunnitteilla ollut haalari kirpparilta ostetuista lasten kevyttoppahousuista. Kuvan jälkeen muutoksia on tehty jo pariin otteeseen ja viimeisimmän testilenkin jälkeen vaikuttaa, että muutama pikku muutos vielä tarvitaan. Mitään kaavoja ei ollut, vaan sakset heilui ja ompelukone surrutteli ihan näppituntumalta, asiakkaan välillä sovitellessa uutta vaatettaan!


2 kommenttia:

  1. Hienolta näyttää haalari, vaikka Vinskillä onkin vähän alakuloinen ilme :D.

    VastaaPoista
  2. Jei! Eka kommentti! (tosi yllättävältä taholta...) :) Vähän oli malli tosiaan räytyneen näköinen, en tiedä oliko nuttu väärää väriä vai merkkiä... Hih hih..

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!