maanantai 5. syyskuuta 2016

Dance dance dance!

Vitsit mä rakastan maanantaita! (...miten se sanotaan monikossa...?) Meidän kaupunkiin saatiin lattaritanssitunti, jota vetää kuubalainen ammattitanssija. Mahtava meno, parhaat tanssit ja koreot ja huippua musiikkia! Me like!

¡Ay cómo me gustan los lunes! Ha llegado a nuestra ciudad ina clase de baile con instructora cubana que es bailarina profesional. ¡Ambiente fenomenal, los mejores bailes y coreos y música de tope! Me guuuuusta!


10 kommenttia:

 1. Vau kiva juttu! Varmasti innostuisin itsekin tuollaisesta liikunnaasta. Juuri sanoin miehelle että koko ajan siirrän liikunnan aloittamista, pitäisköhän jo vihdoin repäistä eikä meinata enää. Se on tyhmää kun en pääse noille kansalaisopiston tunneille, ne ovat niin ihania ja monipuolisia Suomessa. Mehän lähdemme taas kuukauden päästä Barcelonaan joten ei muutamaksi viikoksi viitsinyt varata mitään. Siellä päässä on jotain Meetup-ryhmiä, täytynee mennä sellaiseen. Aurinkoista tiistaita sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinne! Tänä iltana testaankin toisen lattaritanssitunnin!

   Poista
 2. Kuulostaa hyvältä, se on kiva jos maanataissa on jotain mitä odottaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, maanantait onkin kivoja - suorastaan huippuja! :)

   Poista
 3. Vitsit mä rakastan maanantaiPÄIVIÄ. Niin se sanotaan monikossa ;D.

  VastaaPoista
 4. Oi, mahtavaa! Varmaan antaa hirveesti energiaa tollanen! Jos sitä itekin ettis tanssitunteja Madridista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt mut on sitten pumpattu täyteen energiaa, koska tiistaina testaamani lattaritunti oli lähes maanantaisen veroinen! Eiköhän siinä viikko starttaa räväkästi, kun alkaa näillä kahdella tunnilla käymään... :D

   Poista
 5. Opettajalla täytyy kyllä olla valtava vaikutus tanssitunnin laatuun, tunnelmaan ja yksinkertaisesti kaikkeen, sillä niin moni kaverini on kehunut esim. kolumbialaisia tanssinopettajia. Jotkut tuttuni ovat muuttaneet jopa vuorokausirytmiään vain siksi, että pääsevät juuri haluamansa ulkomaalaisen opettajan tunnille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on niin totta! Opettajasta riippuu myös paljon tunnilla soitettava musiikki, joka on minulle ainakin myös tärkeää. Minulla on ollut muuten superhypermahtava tanssiohjaaja, mutta musiikit oli jostain 50-luvulta... Tanssissa kun kuitenkin se on jo se biisi, jonka pitää saada sut hymyilemään ja ketkuttelemaan! :D

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!