torstai 2. toukokuuta 2019

Huhtikuun fiilikset - Los humores de abril


Tasaista tallailua on ollut kulunut huhtikuu. Onneksi punaiset ruudut jäivät nollille ja vihreitäkin saatiin joukkoon värittämään taaksejäänyttä kuukautta.

El abril pasado ha sido bastante neutral. Por suerte las casillas rojas quedaron en cero y hay unas casillas verdes para colorear el mes anterior.

Toukokuun alussa olin serkkuni kanssa käymässä Tallinnassa. Meille sattui ihana aurinkoinen päivä ja Tallinnassakin oli ihan t-paitakelit. Kompressorissa käytiin letuilla ja sain napsaistua matkaan myös ekan geokätkön Virosta.

Al principio de mayo fui a Tallinn con mi prima. Teníamos suerte y nos tocó un día soleado y en Tallinn se podía pasear en manga corta. Fuimos a comer crepes en Kompressor y tenía tiempo hasta para buscar mi primer geocache de Estonia.Pääsiäisen päätteeksi napattiin kummitäti matkaan ja vietettiin pieni shoppailupäivä Lahdessa. Silloin nappasin matkaani Clas Ohlsonilta Rollein actionkameran, jota on jo ehditty testaillakin. Vinski puolestaan aloitti tiukan dieetin, sillä seniorimme alkoi muistuttaa enemmän oluttynnyriä kuin koiraa. Ruoka-ajat on tarkat ja säännölliset ja Mustista ja Mirristä ostettiin läs... tukevatekoisille koirille tarkoitettua laihisruokaa.

Al final de la Semana Santa buscamos mi madrina y pasamos un día de tiendas en Lahti. Fue entonces que compré la actioncámara de Rollei que ya hemos probado un par de veces. Vinski empezó dieta estricta porque nuestra senior ya parecía más a barril que un perro. Tiene horario puntual para comidas y en la tienda de animales le compramos comida dietética para perros gor... de huesos grandes.

Pääsiäisen aikaan oli töissäkin useampi rikkonainen viikko ja eräs ysin ryhmäni vetäisi jo viimeiset ihan oikeaa opiskelua olevat tunnit. Sehän meinaa, että kesäloma on ihan ovella, eikös? Aurinko paistoi ja naantalinaurinkona hymyilin minäkin, kun posti kiikutti taas paketin Leeloolta. Tällä kertaa paketista paljastui FeelJoyn Pantteri-leggarit ja rikoin myös vähän rajojani ja hankin alehintaan tummanvihreät farkkuleggarit, jotka nekin ovat ihanat päällä ja hyvälaatuisen oloiset.

Alrededor de la Semana Santa había varias semanas "rotas" en el trabajo y un grupo de los novenos ya tenía su última clase de estudiar de verdad. Significa que las vacaciones de verano están detrás de la esquina, ¿no? Fue un día de sol y calor y mi sonrisa iluminó como el sol cuando recibí un paquete más de Leeloo. Esta vez un leggins deportivo de FeelJoy con estampado de pantera y también salí de mi zona de confort y me compré unos jeggins verde oscuro con precio rebajado y también son muy cómodos y de buena calidad.Loppukuusta iloa toi taas aurinkoinen päivä, joka vietettiin frisbeegolfin parissa. Olemme pikkuhiljaa starttailleet kesäkautta ja pelit onkin alkaneet kulkea heti alusta lähtien. Hommasin kyllä itselleni uuden kiekon, joka lentää entistä paremmin, mutta en myönnä, että se olisi ainoa syy hyvien tulosten takana! Golfkierroksen jälkeen haettiin vielä yksi geokätkökin. Nyt on mainiot kelit kätköillä, kun on sula ja kuiva maa, ei liian kuuma eikä metsissä ötököitä.

Al final del mes otro día soleado me hizo feliz y el día lo pasamos jugando al discgolf. Poco a poco hemos arrancado la temporada y desde el principio he jugado bastante bien. Tengo un disco nuevo que vuela mejor pero no quiero admitir que sería la única explicación para los mejores resultados. Después del golf buscamos un geocache. Ahora es la época perfecta para geocaching ya que ya no hay nieve, el suelo está seco, no hace demasiado calor y no hay mosquitos ni tábanos en los bosques.

Toukokuu olisi vielä hommia ja kesälaitumet odottaa 1. kesäkuuta. Onneksi loppukiri suvivirteen kuluu yleensä yhdessä hujauksessa!

Todavía queda el mayo de trabajo y el 1. de junio me esperan la vacaciones. ¡Por suerte normalmente la última racha hasta la fiesta de fin del curso va en un pispas!

2 kommenttia:

 1. Voi Vinskiä. Että laiharille joutui. :-( Mutta onhan se varmaan koirallekin kiva, jos olemus on vähän sutjakampi, niin pääsee liikkumaan vähän terhakammin. :-)

  Komeat pökät oot taas löytänyt! Mä olen vähän tarkoituksella pidätellyt itseäni ja kiertänyt kaikki treenivaateosastot ja -kaupat kaukaa. Mutta nyt alkaa vieroitusoireet olla sen verran kovat, että pitää varmaan pikapuoliin lähteä tutkimusmatkalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oikeesti saa hetkeen ostella mitään treenikuteita... Ukkokin jo tokaisi, että seuraavaksi on ostettava uusi vaatekaappi...
   Vinski oli päässyt talven aikana taas pyöristymään. Ylipainoa on ehkä 1,5 kg, mikä ei määränä ole paljon, mutta prosentuaalisesti on 20% liikaa...

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!