sunnuntai 14. toukokuuta 2023

Matkailuhelmi 19/52 - El tesoro turístico 19/52

Pian alkaa kesälomakausi, joten hypätäänpä tällä viikolla kotimaan kohteeseen. Suomussalmella on tarjolla samalla kertaa luontoa ja kulttuuria, lapsille ja lapsenmielisille. 

Pronto empieza la época de las vacaciones de verano así que esta semana saltamos a un destino nacional. En Suomussalmi ofrecen al mismo tiempo naturaleza y cultura, para los niños y más grandes.

Suomussalmen Soiva metsä on rakennettu vuonna 1996 ja se on ryhmä metsään rakennettuja soittimia, joita kuka tahansa saa käydä kokeilemassa. Suomussalmen kesäteatterin läheltä lähtevän luontopolun varrella on jos jonkinlaista soitinta ja alue on saavutettavissa myös pyörätuolilla. 

Soiva metsä de Suomussalmi ha sido construido en 1996 y es un grupo de instrumentos en el bosque y cualquier puede probarlos. Por el sendero que sale del teatro de verano de Suomussalmi hay varios instrumentos y la zona es accesible en silla de ruedas.


2 kommenttia:

  1. Oi, onpa aivan ihana idea ja metsä! Video olisi saanut olla vaikka pidempikin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on hauska paikka. Mä olin ainakin heti musisoimassa kaikilla soittimilla. Videota olis pitänyt ottaa enemmänkin; toinen taitaa olla olemassa tosta putkisoittimesta, joka näkyy viimeisessä kuvassa.

      Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!