lauantai 14. kesäkuuta 2014

Bus Burger

Päijät-Hämeessä kesällä (miksei muulloinkin) seikkailevalle mukava taukopaikka löytyy Lahden ja Heinolan väliltä, tien 140 varrelta. Amerikkailaistyylisessä Pika Kievarissa voi herkutella muhkeilla hampurilaisilla tai poiketa kahvilla. Tänään siellä vietettiin Bus Burgerin avajaisia, asiakkaat saivat nauttia mm. livemusiikista, amerikkailaiseen tyyliin, tietenkin.

Cualquiera que aventurea por Päijät-Häme en verano (u otra época) encuentra una buena parada entre Lahti y Heinola, en la carretera 140. Pika Kievari es un restaurante de estilo americano y los clientes pueden disfrutar de hamburguesas enormes o tomar un cafecito. Hoy inauguraron el Bus Burger y hubo entre otros música en vivo, al estilo americano por supuesto.

Ajelimme tänään iltalenkin Pika Kievariin ja ukko huitaisi huiviinsa Classic Burgerin, jolla tosiaan oli kokoa! Itse en ole koskaan hampurilaisista piitannut, joten herkuttelin Sacher-kakulla. Paikalla oli kahdeksan aikaan vielä porukkaa, mutta uudessa bussi-osassa oli tilaa istuskella ja kuunnella vielä illan viimeisiä biisejä soittavaa yhtyettä.

Hoy conducimos por la tarde a Pika Kievari y cari comió un Classic Burger ¡que era enorme! A mí nunca me han gustado las hamburguesas, yo comí tarta Sacher. Sobre las ocho todavía hubo gente pero había sitio en la guagua para sentar y escuchar la orquesta tocando las últimas canciones de la tarde.


7 kommenttia:

 1. Mekin kävimme kesällä tuolla kaksikin kertaa, tosi mainiosti sisustettu paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kivasti on porukka löytänyt paikan; aina on ollut sakkia, kun on käyty!

   Poista
 2. Tää on kiva paikka - itsekin tullu käytyä. Nyt sinne on tullu myös jätski-bussi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on käytävä testaamassa kesällä. Varmuuden vuoksi vaikka muutamaankin otteeseen; ihan vaan luotettavien testitulosten saamiseksi... ;)

   Poista
 3. Täälä uuden vuoden ja "uuden elämän" aka kuntokuurin kourissa suunnittelen jo kesän korville palkitsevaa purilaista Lahdessa ja päädyin Googlettelun seurauksena postaukseesi. :D

  Löysimme syksyllä ensimmäistää kertaa tiemme Bus Burgeriin puolison vanhempien vinkistä ja vaikken minäkään ole koskaan ollut fanaattinen hampurilaisten syöjä niin classic burger bataattiranuilla oli jopa musta gourmet-elämys! En ymmärrä, miten jotkut intolevat Burger Kingin rantautumisesta Suomeen, kun meiltä löytyy tällaisia helmiä omasta takaa.

  Oma postaukseni paikasta löytyy täältä: http://viivinvauhdissa.blogspot.fi/2015/10/burgerit-bussissa.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että eksyit blogiini!

   Minäkään en ole yhtään burgerien ystävä, mutta kyllä me tuolla kerran-pari kesässä käydään. On se sen verran omanlaisensa paikka koulubusseineen. Burgerit jätän miehelle ja syön itse ranskalaisia tai vaikka jätskiä! Söin siellä kerran purilaisen, joka oli muuten hyvää, mutta siinä oli jotain makeaa, mistä en ruoassa pidä.

   Kävin kurkkimassa sinun postisi ja muutenkin blogiasi, oli tosi kivanoloinen, täytyy ottaa oikein ajan kanssa tutkittavaksi, siellähän oli kaikkea kivaa!

   Tsemppiä "uuteen elämään", kyllä se kesä taas burgerpalkintoineen pian saapuu!

   Poista
  2. Meidän jäätelöhampaita ei lokakuussa oikein enää kolottanut, mutta toivotaan terassikelejä kesäksi niin päästään niitäkin annoksia testaamaan - olen ehtinyt jo lukea, että myös ne ovat todella nameja!

   Kiva, että piipahdit minunkin blogini puolella ja oikein ihanaa uutta vuotta! :]

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!