maanantai 19. joulukuuta 2016

Pakeneva susi - Una loba que se escapó

Huh huh... Huomenna alkaa viimeinen työviikko ennen lomaa. Torstaihin asti pusketaan töitä kouluissa täälläpäin Suomea. Blogiparkakin on jäänyt kaikkien jouluhössötysten jalkoihin. Töissä on ollut pyjamapäivä ja toppahousupäivä (pikkasen oli lämmintä sisällä toppahousuissa...) ja tulossa on vielä tonttulakkipäivä. Ihan kivaa vaihtelua ja sopii mulle, joka olen valmis lähtemään kaikkeen hassuun mukaan!

Buff... Mañana empieza la última semana antes de las vacaciones. En esta parte de Finlandia trabajamos hasta el jueves en las escuelas. Hasta el pobre blog ha sido maltratado por todas las prisas de Navidad. En el curro hemos tenido día de pijama y día de pantalón de esquí (un poco calentito para estar dentro...) Y todavía está por llegar el día de gorro de papa noel. ¡Me gustan estos días especiales y un poco tontos!


Työkaverit järkkäilivät myös epäviralliset pikkujoulut ja perjantaina käytiin Lahden RoomEscapessa pakenemassa toimistosta. Taisi mennä tunti sekunnilleen, mutta päästiinpäs ulos! Oli kyllä tosi kivaa, suosittelen kaikille. Minä voisin mennä vaikka heti uudestaan!

Mis compañeros de trabajo organizaron una fiesta de Navidad inoficial y el viernes fuimos en el RoomEscape de Lahti y escapamos de la Oficina. Me da que mi equipo usé el tiempo hasta el último segundo pero conseguimos salir! Me gustó mucho y lo recomiendo a todos. ¡Podría ir de nuevo cuándoquiera!

Tänään paketoin... tai siis laittelin vielä nauhat jo paketoituihin lahjoihin ja ehdinpä taas yhden kätkönkin käydä iltapäivälenkillä nappaamassa. Lisäksi yhden joululahjan teko on vielä hieman kesken; saapa nähdä valmistuuko ajallaan.... Onneksi saaja ei ole päivistä turhantarkka ja luulen, että lahja tulee olemaan hyvinkin mieleinen.

Hoy empaqueté... digo puse los últimos lazos en los regalos y al sacar los perros por la tarde fuimos a buscar un caché. También tengo todavía medio hecho un regalo; a ver si consigo terminarlo a tiempo... Por suerte la persona a quién lo voy a regalar no es tan minuciosa sobre las fechas y aparte creo que le gustará muchísimo.


Ensi viikolla on syyskauden viimeinen tanssitunti, jouluateriaa pitäisi valmistella (siis lähinnä äidin ja mieheni), vielä kahdet työpaikan joulusyömingit käydä syömässä, kummitytön ja serkun tytön lahjat toimittaa saajilleen... ja ja ja... Onneksi kaikesta huolimatta mä en oikein koskaan ole osannut stressata mistään. Mielestäni stressiin ei ole aihetta niin kauan kuin maailma jatkaa radallaan.

La semana que viene tengo la última clase de baile de la temporada, deberíamos preparar la cena de Navidad (más exacto mi madre y mi esposo), comer dos comidas de Navidad del trabajo, llevar los regalos de mi ahijada y de la hija de mi primo... y y y... Por suerte a pesar de todo esto nunca he sabido estresarme sobre nada. En mi opinión no vale la pena estresarse hasta que el mundo sigue su rumbo.

Siispä stressitöntä joulunalusviikkoa kaikille! - ¡Así que feliz semana sin estrés navideño a todos!

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. ¡Feliz Navidad para la Costa desde el país de Papa Noel!

   Poista
 2. Mukavaa jouluviikkoa! <3 Uskomatonta, että lauantaina on jo aatto -- joulukuu on kiitänyt ohi hurjan nopeasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinne! Pysyisi vielä toi lumi maassa (tai vaikka sataisi vielä vähän lisää...)

   Poista
 3. Hauskoja teemapäiviä teillä - mä olisin kans ihan innoissani tommosista :D

  Ja Room Escape - mun niiin täytyis päästä kokeilemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään tonttulakki päässä hommiin!
   Room Escape oli kyllä tosi kivaa! Tunti meni hujauksessa. Ja vaikka meitäkin oli kuusi samassa huoneessa, kaikki pääsi tekemään jotakin.

   Poista
 4. Ennen kuin olin lukenut tekstin loppuun, olin jo ajatellut kommentoida, että onneksi et kiireistä huolimatta ole minkäänlainen stressaaja. Lopussa sitten totesitkin, ettet osaa stressata. :D Muistan, että olet kertonut suhtautuvasi mm. siivoamiseen hyvin rennosti. Kun on noin hyvä asenne, kiireet eivät tosiaan paljon paina. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaverin joululahja valmistui vähän vaille neljä, äkkiä lahja pakettiin ja paketti postiin. Jos olis jäänyt huomiselle, niin sit olis jäänyt. Kaveri olis sen saanut sitten kun olis saanut.
   Tänään toisessa jouluruokailussa naisväki puhui joulusiivouksesta ja kuinka koko perhe puunaa taloa tai on palkattu ammattisiivooja. Minä ajattelin ehkä vähän imurilla vetää huomenna. Maks. 20 minuuttia...
   Mä olen sitä mieltä, että yleensäkin sekä kotona että töissä hommat rullaa paremmin, kun on rento ote ja stressitön olo. Ei itseään kannata joutavan takia loppuun polttaa.

   Poista
 5. Hei Menninkäinen,

  ihanaa ja stressitöntä joulunaikaa sinulle ja läheisillesi <3

  VastaaPoista
 6. Huhhh, toppahousupäivä kuulostaa kuumalta :DD ja tuo huonepakopeli, ihan huippua! Miekin haluun mennä uusiksi joku kerta, syksyllä kävin ekan kerran :) Ihanaa joulua siulle ja perheellesi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...ja kun ne mun ainoat kivemman väriset toppahousut on sellaiset PAKSUT lasketteluhenkselitoppahousut... :P

   Hyvää joulua teillekin Emma!

   Poista
 7. Onnea kolmevuotiaalle blogille!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!