keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Taiteilua - Artístico

Pitkä viikonloppu takana ja vihdoin joululahjojen teko sai sysäyksen eteenpäin. Muutaman lahjan olen jo ostanut ja tänään löytyi lisää ostoslistalla olleita, mutta ne lahjat, joita olen jo syyskuusta lähtien suunnitellut tekeväni olivat vielä tekemättä.

Un fin de semana largo detrás y por fin el proyecto de hacer regalos de Navidad cogió un paso pa'lante. Ya he comprado un par de regalos y hoy encontré algunos más de  mi lista pero aquellos que he planeado hacer desde el septiembre todavía estuvieron sin empezar.

Toinen tee-se-itse-lahja on vielä täysin nollapisteessä ja voikin olla, että tuo kiireettömämpi lahjus siirtyy esim. loppiaislahjaksi. Uskallan kuitenkin laittaa serkun tytölle tekemäni piirustuksen tänne, koska hän ei tiettävästi blogia lue. Kuvassa on hänen hurmaava, reilun vuoden ikäinen koiransa. Piirustus on tehty vahaliiduilla ruudukkomenetelmällä. Olen tehnyt samalla tavalla Vinskistä ja Oliverista sekä entisestä koirastani Remuksesta taulut. Myös veljen perheen koira on päässyt taidevandalismini uhr... kohteeksi.

Otro de los regalos haz-lo-tú sigue en punto cero y puede ser que este regalo que no tiene tanta prisa mueve a ser ej. un regalo de Reyes. Voy a poner aquí el dibujo que hice para la hija de mi primo ya que me da que no lee este blog. Es un dibujo sobre su perrito encantador de un año y pico. Está hecho en creyón con el método cuadrícula. La misma manera ya he dibujado Vinski y Oliver y mi perro anterior, Remus. También el perro de la familia de uno de mis hermanos ha sido vic... objeto de mi vandalismo artístico.

Parannusehdotuksia ja kommentteja otan mielelläni vastaan!

¡Me gustaría leer comentarios y propuestas para mejorarlo!
13 kommenttia:

 1. Hurjan näköinen pikkukoira, tuo toispuoleinen alapurenta tekee tyypistä ihan roiston näköisen :D. (Varmasti hurmaava luonne oikeasti.) Hauskaa että sinulla on edelleen nuo vahaliidut käytössä, mullakin on niitä monta laatikkoa mutta ei ole pitkään aikaan käytetty. Vinkki: testaa joskus pastelliliituja (vai mitä ne nyt on ne sellaiset pölyisemmät liidut), niistä tulee eläimen turkkiin pehmeyttä. Tuokin koiruliini näyttää niiiiiin pehmoiselta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...ja vielä pahan pojan huivi kaulassa... :D

   Joo, liitulootassa lukee "Menninkäinen 6B"... Pastellipölyliidut olisi varmaan elukkakuviin oivalliset, mutta mä en jaksa sitä pöllyä ja kai se pitäs jollain sit kiinnittääkin... (hiuslakka?) Mut joo, tämä herra on kyllä maailman pehmoisin pallero!

   Poista
  2. Tarkistin eilen: mulla on tallessa kolme liitulaatikkoa. Sitä missä lukee Hehku 6B ei ole käytetty ollenkaan, kaksi aikaisemmilta vuosilta peräisin olevaa on osin käytetty. Eli säästössä on vanhatkin liidut! :D Ja niitä vanhimpia itse asiassa eilen sitten käytinkin, kun paketoin miehen siskonpojan lahjaa (ei ollut lahjapaperia, piti koristella pakkauspaperia hiukan).

   Poista
 2. Onpa hieno!

  Käyttämästäsi tekniikasta ja välivaiheista olisi ollut kiva lukea lisää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hmm... Täytyypä varmaan tehdä parempi selostus. Tällä tekniikalla tämmöinen huonompikin piirustaja (Hehkuvainen voi todistaa) onnistuu melko varmasti.

   Poista
 3. Voi miten ihana kuva! <3 Mie en osaa piirtää oikeastaan ollenkaan ja ihailen aina, miten ihmiset osaa tehdä noin hienoja kuvia :) Varmasti on saaja oikein mielissään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidan tehdä tarkemman postauksen siitä miten tällainen piirustus syntyy. Se on nimittäin kikka, jolla huonompikin piirustelija (mä EN oikeasti osaa piirtää kovin hyvin) saa aikaan aikas hienoja lopputuloksia!

   Poista
 4. P.S. Miustakin uuden blogialustani kommentointi on aika hankala, mutta ilmeisesti fiksaavat sitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä. Nyt se onnistuu jo vähän paremmin. Toinen korjausehdotus on blogien seuraamiseen. Mä en saa erikseen sun blogia bloggeriin seurantaan, vaan sinne lävähtää aina ilmoitus, kun kuka tahansa so-up-bloggari julkaisee tekstin. Ei sillä, ihan hyviäkin olen jo bongannut, mutta vähän häiritsevää silti.

   Poista
 5. Hieno piirrustus! :) Tosi omaperäinen lahja, itse-tehty on aina hyvä idea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Periaatteessa lahjan saaja tietää tästä, mutta lupasin sen aikaa sitten kesällä ja sanoin, etten kerro, koska saat sen. Nytkin aion toimittaa sen salakähmäisesti välikäsien kautta, niin hän ei osaa epäillä mitään... ;)

   Poista
 6. Upea piirustus ja aivan ihana lahjaidea! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lämmittävä kommentti kaltaiseltasi piirustajamestarilta. :)

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!