keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Mikrokokoisia muutoksia keittiössä - Renovaciones de tamaño micro en la cocina

Siitä se ajatus sitten lähti. Eilisestä Suomen kaunein koti - ohjelmasta. Siellä eräässä kodissa oli myös dc-fixailtu keittiötä ja näin löytyi meidänkin keittiörempasta jääneille dc-fix-rullanjämille uusi loppusijoituspaikka.

Y así nació la idea. Del programa "La casa más bonita de Finlandia" de ayer. Había una casa dónde habían usado dc-fix en la cocina y así se me ocurrió qué hacer con los restos de dc-fix qué sobraron de la renovación de cocina.

7 kommenttia:

 1. Tulipas hieno! Samalla oli hyvä saada muistutus dc-fixistä, kotiasiat kun kiinnostavat minuakin erityisen paljon juuri nyt. :)

  Ei ilmeisesti haittaa, että muovilla päällystää lämpenevän sähkölaitteen, kunhan vain jättää ilma-aukot peittämättä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olis mullekaan heti tullut mieleen mikroa teippailla, mutta kun telkkarissakin näytettiin, niin eihän siitä haittaa voi olla... ;)
   Ei vaan, kyllä mä mietin, että eihän se kauheasti käytön aikana lämpene ja jätin tosiaan noi tuuletusrakoset peittämättä.

   Poista
 2. Voi vitsi, ompas magee!! En ole ikinä ajatellut, että mikronkin voisi naamioida keittiöön sopivaksi! :D Ihan huippuidis ja hieno lopputulos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hetken tuijottelin epäillen tuota valkoiseksi jäänyttä "ohjauspaneelia", mutta ei se enää pistä niin pahasti silmään kuin aluksi.
   Kun se kohta tuli ohjelmassa missä mikro näkyi, ponkaisin saman tien keittiöön puuhastelemaan, vaikka kello oli jo melkein yhdeksän illalla... :D

   Poista
  2. Inspiraation iskiessä ei ole vaihtoehtoja, tuttu tunne :D

   Poista
 3. Hei tuohan on ihan superhieno! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!