sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Hiidenvuorella - En Hiidenvuori

Geokätköily on siitäkin hieno harrastus, että se vie tutustumaan luontokohteisiin lähellä ja kaukana. Tämän aurinkoisen sunnuntain retkemme suuntautui Hiidenvuorelle Iittiin. Tämäkin kohde on vain vajaan tunnin ajomatkan päässä meiltä, mutta emme olleet käyneet siellä aiemmin.

Geocaching me gusta también porque te lleva a conocer destinos interesantes que nos ofrece la naturaleza. Este domingo soleado fuimos a ver Hiidenvuori en Iitti. Está a menos de una hora en coche pero aún así nunca habíamos ido allí antes.

Retkipaikan mukaan Hiiden vuori on ollut muinaislinna. Päälle johtaa suht helppokulkuinen polku, joissakin kohdin on rappuset. Näköalat vuoren laelta ovat hienot joka suuntaan. Kesällä Hiidenvuorella järjestetään yökonsertti Iitin musiikkijuhlien aikaan.

Según Retkipaikka ha sido antes una fortaleza. Un sendero bastante fácil y algunas escaleras te llevan arriba donde las vistas son impresionantes. En verano se organiza un concierto nocturno en Hiidenvuori durante el festival de música de Iitti.Parkkipaikalta pääsee myös järven rantaan nuotiopaikalle.
Del aparcamiento sale otro camino al lago donde hay un sitio para asaderos.


Matkaseuralaiset; äiti sekä Vinski ja Oliver.
Mis compañeros; mi madre, Vinski y Oliver.


6 kommenttia:

 1. Kauniin näköistä järviseutua! Seurakin näyttää nauttineen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järviä näkyi joka suunnalla. Päivä oli just sopiva kapuamiselle; lämmin ja aurinkoinen, muttei kuuma. Metsän varjoissa oli virkistävän viileää.

   Poista
 2. Ah, Hiidenvuori! Kun opiskelin Kausalassa, käytiin tuolla useasti. Tosi kaunis paikka. En käynyt yökonsertissa, mutta mietin kovasti että miten ne saa sen pianon raahattua vuorelle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkialle sinäkin sitten ehdit... :)
   Sitä samaa pianoasiaa mietittiin mekin... Tietty tän vuoden musiikkijuhlien aikaan ollaan reissussa. Tosin liputkin olis 20e...

   Poista
 3. Upea paikka! Kiva että veit äitisikin luonnonhelmaan.

  Tuo kuva jossa Vinski ja Oliver poseeraavat kalliolla on aivan superhieno! Kelpaisi tauluksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hieno lähikohde ja sattui kaunis päiväkin.
   Äiti on aina mukana, kun mahdollista. Hän on aina valmiina geokätköretkille (niinkuin tämäkin reissu itse asiassa oli). Vanhempamme ovat vieneet meitä "metsään" lapsesta saakka; äiti on maalta kotoisin ja isä oli nuoruudessaan tunturiopas Lapissa. Siksi kiitoksena äiti on tietysti mukana meidän retkillä. ♡♡

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!