torstai 28. joulukuuta 2017

Tonttupuuhia osa 2 - Regalitos parte 2

Piakkoin matkaa uuteen kotiinsa myös tämä joululahjaksi virkkaamani matto. Juu juu, joulu meni jo, mutta onneksi lahjansaajan kanssa on jo monena vuonna jaeltu joululahjoja vähän milloin sattuu. Kerran pääsiäisenä, kun avattiin grillikausi, toisinaan juhannuksena. Meidän kesken se ei ole niin tarkkaa...

Prontito viaja a su nuevo hogar esta alfombra que hice para Navidad. Sí sí ya se fue la Nochebuena pero por suerte con la persona quien recibe la alfombra durante años hemos cambiado regalos de Navidad cuando quiera. Una vez en Semana Santa al inaugurar la época de asaderos y otra vez en San Juan. No es tan exacto...


Tarkoitukseni oli myös yhdistää matossa joulu- ja tuparilahja, koska lahjan saaja on muuttamassa uuteen asuntoon ja minä kaavailin mielessäni mattoa hänen pitkäkäiseen vaateuhoneeseensa. Saapa nähdä, minne matto päätyy.

Mi propósito fue combinar los regalos de Navidad y casa nueva en uno. Esta persona va a mudar en una casa nueva y ya puedo ver la alfombra en su cuarto ropero que es largo y estrecho. A ver dónde termina la alfombra.


Matto on neulottu Lankavan Helminauha-maton ohjeella.

La alfombra está hecha según las instrucciones de la alfombra Helminauha de Lankava.

2 kommenttia:

  1. Tosi hieno! Kyllä tuossa varmasti tovi vierähti, kun pituuttakin on yli metri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Neljä tai viisi iltaa siinä taisi mennä. Tulee nopeasti, mutta mitä pidemmälle pääsee, sen raskaampi matto on käsitellä.

      Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!