sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Kiiltävää, lämmintä, kaunista - Brillante, calentito, bonito

Joulun lahjapaketeista paljastui ihanuuksia. Oli myös ihana antaa toivottuja ja yllätyksellisiäkin lahjoja. Matkaan lähti mm. lahjakortit ravintolaan ja pakohuoneeseen, aktiivisuusranneke ja kuulokkeet. Toki koirillekin oli omat paketit.

Salió cosas más maravillosas de los paquetes de Navidad. También me alegró regalar tanto cosas deseadas como sorpresas. Entre otros cheques de regalo a un restaurante y "escape room", pulsera de actividad y cascos. Por supuesto los perros tuvieron sus propios paquetes. 
Kiiltävää
Poroaiheisten tavaroideni valikoima sai täydennystä poro-tuikkualusesta. Hopeaharakka sai myös Kalevala-korun Lumihiutale-kaulakorun; tosin mies osui lahjallaan napakymppiin jo toistamiseen, kun unohti jo lahjoittaneensa sen minulle muutama joulu takaperin... <3 Onni onnettomuudessa, lähdin aleostoksille äitini kanssa ja vaihdoin samalla korun ja alehinnoilla kaulakoru vaihtuikin Lumihiutale-rannekoruun ja Rajalinin sormukseen.

Brillante 
Mi colección de renos creció con un candelabro reno. Me encanta la plata y por eso mi esposo acertó regalándome la cadena Lumihiutale (Copo de nieve) de Kalevala-koru... por segunda vez porque se le olvidó que ya me lo había regalado un par de Navidades atrás... <3 Por suerte al ir a las rebajas con mi madre y cambiar la cadena ya tenían precios rebajados en la joyería y la cadena se cambió a la pulsera Lumihiutale y el anillo de Rajalin.
Lämmintä
Talvisin kasaan puoli vaatekaappia päälleni heti kun lämpötila lähenee nollaa. Yhdet vanhat termosukkani alkavat vedellä viimeisiään ja toiset olivat jo sen verran rei'illä, että heitin ne roskiin. Yhdestä paketista kuoriutuikin kahdet uudet termosukat. On muuten hyviksi havaittu ratsastaessa ja vaikkapa talvikätköillessä. Niiden päälle kun vetäisee vielä uudet talvibootsit, jotka on lämpimät ja kevyet, niin jo kelpaa ulkoilla kovemmillakin pakkasilla! Eikä myöskään saa unohtaa sekä kiiltävää (heijastavaa) että lämmintä pantaa, jonka voitin Nooran joulukalenteriarvonnasta!

Calentito
En invierno si la temperatura se acerca a cero, me pongo medio ropero. Un par de calcetines térmicos míos ya están cerca de su final y otros ya estaban llenos de agujeros y tuve que tirarlos. Por eso me alegraba un paquete que escondió dos pares de calcetines térmicos. Puedo decir que son buenos por ejemplo al montar a caballo o buscar caches en invierno. Y si los conjuntas con mis nuevas botas de invierno calentitas y lígeras pues ¡ya da igual salir haga lo frío que haga! ¡Tampoco se debe olvidar la orejera tanto calentito como brillante (reflectante) que gané en el sorteo de Navidad en el blog de Noora!

Kaunista
Vallilaa löytyi toivelistaltani ja ilokseni myös paketeista. Olkkarin ikkunaa koristaa nyt Merellä-verho, joka sai aleostoksilta kaverikseen Iltalento-kapan. Keittiössä olikin jo entuudestaan Latu-kappa. Lisäksi sain Iltalento-pussilakanasetin. Miehelle oli paketoitu Seepra-pimennysverhot entisten tylsien harmaiden tilalle. "Vinskin" kuva taasen koristaa uusia käsipyyhkeitämme.

Bonito
Tengo Vallila en mi lista de deseos y también lo tenía en mis paquetes. Ahora tengo la cortina "Merellä" (En el mar) en el salón y de rebajas encontré la cortina "Iltalento" (Vuelo nocturno) para conjuntar. Y encima me regalaron un juego de sábanas "Iltalento". Para mi esposo salieron las cortinas opacas "Zebra" para el dormitorio donde antes teníamos unos grises. Y nuestras nuevas toallas de mano llevan la foto de "Vinski". 

Ja mitäkö sieltä koirien paketeista tuli? No, iso possu, pikku possu ja norsu!

¿Y qué había en los paquetes de los perros? Pues ¡un cerdo, un cerdito y un elefante!


6 kommenttia:

 1. Löytyipä paketeista ihania yllätyksiä! Nuo verhot ovat ihan huikean hienot.

  Viimeisen kuvan kaveri tuntuu olevan vähän ihmeissään pukin anteliaisuudesta. :-D Ihania koiruleita. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen täysin rakastunut noihin Vallilan maisemakuoseihin. Ja mitä "Lapimpi", sen parempi. <3
   Oliver on täysin ominut noi lelut, mutta menee aina tuon näköiseksi, kun pitäs ottaa valokuva. Vinski-äiti vahtaa takaa valtaistuimeltaan.

   Poista
  2. Komppaan Satua: kylläpä sait mieluisia ja kivoja lahjoja, ja tuo viimeinen koirakuva on mainio. Ilme näyttää tosiaan tutulta, ja nyt löytyi selityskin. Olin aina ennen kuvitellut, että Oliver näyttää luonnostaan tuollaiselta supersuloiselta ressukalta, mutta se onkin siis vain sen valokuvausilme. :D

   Poista
  3. Onhan tuo Oliver vähän mammanpoikareppana, mutta etenkin tosiaan valokuviin pitää saada aina tuo ilme päälle. :D

   Poista
 2. Voi miten kaunis tuo rannekoru! Ja Vallila on aina <3 Miunkin sisko oli käärinyt pakettiin meille Koli-maisemalakanat ja olin niistä niin onnessani! Ne on jotenkin niin hienot ja täälläpäin kun asutaan, kulkee koti aina mukana, vaikka muuttaisi jonnekin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se käy nyt hyvin sen kaulakorun kaveriksi... ;)

   Vallilan Kolikin on tosi kaunis, hyvän lahjan saitte tekin.

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!