sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Neulottu kauluri - Cuellero tejido

Olen talvisin tosi huono käyttämään kaulahuivia, se ei vaan mitenkään koskaan pysy kunnolla ja pian kaula on paljaana ja palelee. Aina ei kuitenkaan viitsisi / voi laittaa korkeakauluksellista paitaa, joten sain idean neuloa itselleni kaulurin. Ohjeen löysin Villakiven nettisivuilta, tosin jälleen kerran ohje toimi vain suuntaa antavasti ja päädyin muuttamaan ohjetta itselleni ja omiin lankoihin sopivaksi. Tässä lopputulos:

En invierno soy malísima en usar bufandas. Nunca consigo atarla bien y pronto tengo el cuello destapado y tengo frío. Pero siempre no quieres / se puede llevar una camisa de cuello alto y así tuve la idea de tejerme un cuellero. Encontré instrucciones en la página internet de Villakivi pero por una vez más tenía que cambiarlas para la lana que usé. Aquí el resultado:


6 kommenttia:

 1. Olen miettinyt kaulurin neulomista itsekin. Laitanpa sen työlistaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle ei ollut pieneen mieleenkään tullut neuloa kauluria... Mietin aina, että millaiset sukat / tumpit / pipon / villapaidan sitä seuraavaks neulois...
   Ukko tilasi jo itselleen samanlaisen, väri vaan kuulemma pitää vaihtaa... :)

   Poista
  2. Onpas kivanmallinen kauluri! :) Juuri eilen sattumalta mietin kaulurin tekoa ja näytin miehellekin kuvia, miten olisi tällanen tai tällanen kiva. Mut en taida ilman kunnon ohjetta selviytyä, koska neulomista ei ole tullut harjoitettua ja en muutenkaan osaisi revitellä tuosta noin vain,vaan tarvitsisin tarkat ohjeet. :D Ala-asteella neuloin ja nyt parisen vuotta sitten aloitin neulomaan villasukkia, mutta se jäi siihen kantapään kohtaan ja vasta nyt sain ne villasukat loppuun, eikä siinä mennytkään niin pitkään, kun vain tarttui tuumasta toimeen ja sai sen kantapään väkerrettyä. :D Ja toisen kappaleen neuloin samaan syssyyn. :D Onneks on keksitty youtube ja neulontavideot. :)

   Poista
  3. Aikas iisi se on. Voit tehdä pitkillä puikoilla 2o 2n neuletta ja kun kaulaosa on haluamasi korkea, lisätä joka raidassa 1s ja neuloa sitten 3o, 3n. Lopussa ompelee yhdeltä sivulta kiinni putkeksi ja valmista tuli!
   Sopivan mittaisilla pyöröpuikoilla saa tietysti valmiiksi putkilon...

   Poista
 2. On tosi nätti minunkin mielestäni! Minäkin olen vähän huono huivien kanssa ja ihmettelen miten toiset saavat ne kietaistua niin näyttävästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja mua jotenkin ahdistaa nykymuoti tuubihuiveineen, porukka näyttää siltä kuin olisivat niskatuen kanssa liikenteessä... Miten ne saa pään enää kääntymään, kun se huiviviritelmä on niin paksu....?

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!