perjantai 13. huhtikuuta 2018

Punainen villapaita - El jersey rojo

Ennen pääsiäistä sain valmiiksi punaisen villapaitani, joka on neulottu ylhäältä alaspäin. Langat ostin Kanarialta jo viime kesän reissulta, mutta ne mokomat ei riittäneetkään, joten hiihtolomareissulta kiikutin vielä kaksi kerää lisää lankaa ja vihdoin sain paidan valmiiksi. Ohje on napattu Garnstudion sivulta ja muutettu pitkähihaiseksi.

Antes de la Semana Santa por fin terminé mi jersey rojo que ha sido tejido de arriba para abajo. La lana compré de Canarias ya el verano pasado pero tuve que comprar más ahora en las vacaciones de primavera porque no tenía suficiente. Con dos rollos más conseguí acabar el jersey. El patrón es de la página de Garnstudio con el cambio que mi jersey tiene mangas largas.

4 kommenttia:

 1. Onpa kiva paita! Tykkään erityisesti hihansuista, sillä ne ovat jotenkin hauskat :-) On muuten ollut monta kertaa mielessä kysyä, että kokeilitko puisten puikkojen ottamista lentokoneeseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En tosiaan muistnut sanoa, että puikot oli mukana, ihana työkaveri lahjoitti koivupuikot ja niillä "kilkuttelin" anopille villasukat tuliaisiksi. Lahjoitin ne niin uhmeissani saajalleen, että unohdin napata kuvan. Sama kävi äidin sukkien kanssa, jotka väkersin Vuokatin reissulla samaisilla puikoilla.

   Poista
 2. Tulipa siitä kivannäköinen! Ei ihme, että halusit lisää juuri samaa lankaa; tuolla langalla paidan kuvioinnista tuli samaan aikaan siisti ja metka. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä mä ensin kaikkia plan b:itä mietin, mut tulin siihen tulokseen, että helpoin hankkia lisää samaa lankaa.

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!