maanantai 30. huhtikuuta 2018

Sadan treenin haaste - huhtikuu - El reto de cien entrenamientos - abril

Huhtikuun jälkeen treenikalenteri näyttää tältä:
Después del abril mi calendario de entrenamientos se pinta así:


Alkukuussa pääsiäinen toi pienen aukon kalenteriin ja loppukuusta kipaisin taas Jyväskylässä tentissä ja yksi kahvakuula jäi väliin. Tanssikerhon bailatinot jäivät huhtikuun lopussa kesätauolle. Edistystä on tapahtunut ainakin kahvakuulassa, koska loppukuusta jätin kuusikiloisen pois ja vedin treenit, 8-, 10- ja 12-kiloisilla kuulilla.

Al principio del mes la Semana Santa hizo un pequeño agujero en el calendario y al fin de mes fui a hacer un examen en Jyväskylä y perdí una clase de pesa rusa. Al final de abril las clases de bailatino del Club de baile se acabaron para verano. Por lo menos en la pesa rusa he mejorado ya que al fin de mes dejé la pesa de seis kilos e hice toda la clase con pesas de 8, 10 y 12 kilos.

Salilla siirrytään pikkuhiljaa kohti kesän aikatauluja ja treenejä. Toukokuussa koittaa jännät ajat, sillä ilmoittauduin vapun jälkeen starttaaviin kertausharjoituksiin, jotka kestävät kahdeksan viikkoa. Keskiviikkoisin luvassa konkareiden sanoin jotain "tosi kivaa"... (kuvittele lainausmerkkien kohdalle outo virne kasvoille). Fit-tunnit jäävät siis ohjelmastani pois ja tilalle kaikkea "tosi kivaa".

En el gimnasio vamos poco a poco hacia el horario y entrenamientos de verano. En mayo me espera algo interesante porque me apunté a ejercicio de repaso militar que empieza después de Primero de Mayo y dura ocho semanas. Los miércoles voy a esta clase que incluye "todo guay" (imagínate aquí un guiño raro a la cara) como me dijeron los que han ido antes. O sea, en vez de las clase de functional fit voy a hacer "algo guay".

Tahti on edelleen hyvä, tätä vauhtia vuoden lopussa treenejä olisi kasassa 136.
El ritmo sigue bueno; así tendría 136 entrenamientos al acabar el año.

8 kommenttia:

 1. Tosi hienosti homma etenee!

  Jäin miettimään, että tarkoittaako kertausharjoitukset siis sitä, että olet käynyt armeijan? Anteeksi blondiuteni. :-D Joka tapauksessa kuulostaa varsin jännältä, etten sanoisi vähän pelottavaltakin... ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Hih, en oo käynyt armeijaa, vaikka aikanaan ajokorttilääkärintarkistuksessa lääkäri oli ihan kympillä laittamassa mua armeijaan. Vaikken itse halunnut. :D
   Tää on meidän salin semmonen lyhytkurssi, armybiccinäkin olen jossain nähnyt vastaavaa. Tai siis miksi tämän nyt sitten kuvittelen. Keskiviikkona tiedän lisää. Jos olen vielä hengissä. :=0

   Poista
 2. Vau, tosi hyvin olet treenaillut! Kääk mistä minä löydän taas motivaation -en ole vieläkään moneen kuukauteen mitään tehnyt :(
  Muuten -satuitko olemaan tänään Kiveriön Lidlissä? Olin näkevinäni ihan sinun näköisen naisen mutten kehdannut kysyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähetyvästä kesästä ja vähenevistä vaatteista. Puutarhatöistä. Niistä vois kaivaa motia.
   Tietääkseni en ollut Kiveriön Lidlissä, se on ollut mun kaksoisolento. Myllyojaa pidemmälle en tänään ehtinyt.

   Poista
 3. Melkoista treenausta! Onko sulla menossa joku huikeaa kesäkuntoon -projekti?

  Minä ryhdyin tekemään aamuisin pitkiä lenkkejä koirien kanssa kun kuuntelin Sarasvuon podcasteja. Mutta sitten ne loppuivat, ja nyt tuntuu hassulta kun ei tarvitse yrittää venyttää reittiä enää. Minunkin pitäisi palata (taas) kuntosalille. Mutta mistäköhän saisi inspiraatiota ensimmäiseen kertaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ajattelin viime syksyyn asti, että salilla käyminen ei oo mun juttu enkä ollut eläissäni käynytkään salilla. Sitten "ihan nurkan takana" oleva sali laittoi semmosen tarjouksen tiskiin, että päätin lähteä kokeilemaan.
   Eikä se ollutkaan sitä mitä luulin. Se oli hauskaa. Pikkuhiljaa näki erilaisia tuloksia sekä kropassa että olotilassa. Ja pelkästään positiivisia. No, nyt sitten lorvin salilla käytännössä lähes joka ilta, koska työajat sallii sen mainiosti ja se on tosiaan tossa 5 minuutin pyöräilyn päässä. Ja porukka on mitä mahtavinta!
   Toki salin lisänä on koirat, geokätköily, satunnaiset ratsastuskeikat, pyöräily, rullaluistelu jne.

   Poista
 4. ¡Hola guapa! Tiene buena pinta tu calendario de entrenamiento. Qué bueno también que hayas mejorado tu rendimiento aumentando los kilos en las pesas rusas.
  Yo voy al gimnasio por lo menos 3 veces a la semana.
  Abrazos

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ¡Gracias guapa!
   A mí me alegra también que se nota la mejora. Hoy empieza un cursillo duro de 8 semanas, a ver cómo lo voy a pasar...
   Abrazo

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!