lauantai 8. toukokuuta 2021

Foto 18/52

Tuijottelen tässä Suurmestaria samalla kun kirjailen viikon kuva-postausta. Aivan mahtava ohjelma! Samalla nauhalle menee naapurikanavan Selviytyjät. Tänään on ehditty tehdä pyörälenkki ja samalla ostaa töihin vuoden viimeinen kahvikapselipaketti, pelata kaksi rataa frisbeegolfia tuloksin par ja par-1 ja hakea pitkästä aikaa äidin kanssa pari geokätköä.

Aquí estoy viendo "Suurmestari" mientras escribo el texto. ¡Me encanta ese programa! Al mismo tiempo estoy grabando Sobrevivientes de otra cadena. Hoy ya hemos hecho una vuelta en bici para ir a comprar el último paquete de capsulas de café para el trabajo, jugado dos pistas de discgolf, una con resultado par y otra par -1 y hace mucho tiempo fui con mi madre a buscar un par de geocaches.

Jos viikko alkaisi sunnuntaista, niin tämä viikko alkoi mahtavalla tavalla. Entinen ratsastusopeni laittoi minulle viestiä, jossa kysyi haluanko lankoja. Ai haluanko? Hän ei voi itse enää neuloa olkapääongelmien vuoksi ja halusi eroon lankavarastoistaan. Ja Menninkäinenhän ryntää apuun! Sain hurjan määrän lankaa ja annoinkin osan työkaverille, joka myös kärsii pahasta neuloosista. Langat olisin saanut ihan ilmaiseksi, mutta ostin kuitenkin kahvipaketin ja suklaata vaihtariksi.

Si las semanas empezaran los domingos, esta semana empezó cojonudo. Mi ex-instructora de hípica me mandó un mensaje preguntando si quiero lana. ¿Cómo qué SI quiero? Ella ya no puede tejer por problemas en los hombros y quería deshacerse de la lana que tenía. ¡Y llega La Lagartera a la ayuda! Me regaló un montón de lana y la repartí con una compañera de trabajo que también teje mucho. Me las habría dado gratis pero le compré un paquete de café y chocolate para cambio.

Eilen viikonloppu alkoi ihanasti, kun mies aikaisin töistä päästyään oli loihtinut mulle välipalaksi ihanan hedelmäsalaatin. Olen ehkä täälläkin joskus maininnut, että rakastan hedelmiä. Mansikathan eivät ole hedelmiä, mutta niitä on nyt meillä usein, samoin satsumia, banaaneja, omenia, viinirypäleitä, ananasta, nektariineja...

Ayer el fin de semana empezó superbien con una macedonia de frutas que mi esposo me había preparado. Puede que aquí también he mencionado que me encantan las frutas. Las fresas no son frutas pero ahora las tenemos a menudo igual que satsumas, plátanos, manzanas, uvas, piña, nectarinas...

Espanjan äitienpäivää vietettiin jo viime viikonloppuna ja nyt on vuorossa Suomen äidit. Omalle äidille hankin Vallilan Auringonlasku-pussilakanasetin. Vähän olis tehnyt mieli ostaa itsellekin, oli se taas sen verran kaunis kuosi. Törmäsinpä muuten netissä tietoon, että tänään lauantaina on Lapsettomien lauantai, eli hyvää päivää meille ja kaikille muille syystä tai toisesta lapsettomille. 

El Día de la madre de España fue la semana pasada y ahora les tocan a las madres finlandesas. Para mi madre compré un juego de sábanas "Puesta de Sol" de Vallila. Casi compré uno para mí también porque una vez más habían sacado un motivo tan bonito. Me enteré que hoy es "Sábado de parejas sin niños" o sea, feliz día a nosotros y a todos los demás sin niños por motivo u otro.

Ensi viikko on pätkä kiitos helatorstain ja ensi viikolle on näille huudeille luvattu aika ihania ilmoja. Saas nähdä joko uskaltaa jättää välihousut jalasta...

La semana que viene está rota por Día de la ascención y por esta zona han pronosticado tiempo bastante bueno. A ver si ya dejo los calzoncillos largos...

5 kommenttia:

  1. Enpä ole koskaan katsonut Suurmestaria, mutta kiitos vinkistä! Pitääpä tutustua.

    Harmillista, jos neulominen tyssää kipuihin, mutta tietysti kiva juttu sinulle. :-) Mulla on neulominen ollut totaalisen katkolla jo vissiin pari kuukautta, kun ei ole vaan huvittanut. Ja nyt kun (jos?!) tulee kesä, huvittaa varmaan vielä vähemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suurmestaria katsellessa saa yhtaikaa pähkäillä tehtäviä ja naureskella kilpailijoiden suorituksille.
      Mulle tuli jo ennen tätä lankaylläriä joku neulomahepuli. Aloitin uutta villapaitaa ja se onkin jo helmasta kainaloihin neulottu ja toista hihaakin jo puolet. Hyvähän se on tehdä kunnon villapaita Suomen kesään! 😂

      Poista
  2. Odotan malttamattomana kotimaisia mansikoita, eikä toi kuva auta kyllä nyt yhtään... :D
    Mahtava ylläri tuommoinen lankaylläri! (Ei tokikaan kivaa että lankalahjoitus tuli vamman seurauksena, mutta hyvähän se on että langat tulevat jollekin joka niistä iloitsee.) Minullakin on työn alla villapaita; annoin houkutukselle periksi ja ryhdyin tekemään Strömsö-paitaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa! Mansikkahoukutuksia...

      No nyt et kyllä ikinä arvaa mikä villapaita mulla on työn alla... Mulla tulee kelta-punainen, mitäs sulla?

      Poista
    2. Violetti-vaaleanpunainen (violetti pääväri, vaaleanpunainen kuvio). :)

      Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!