perjantai 18. helmikuuta 2022

Viikon viksu 7/52 - Listillo de la semana 7/52

Mentiin perjantai-iltana paikalliseen ravintolaan hakemaan ruokaa. Astelimme sisään ja tarjoilijan tullessa tiskille sanoin, että haluaisimme ostaa pizzaa mukaan. Mies löysi ensin mieleisensä ja kertoi tilauksensa. Seuraavaksi minä tilasin pitsani. Tarjoilija tarkisti tilauksen ja naputteli sen kassakoneelle. Lopuksi hän kysyi: "Tuleeko nämä molemmat mukaan?" 

...eikun toinen meistä jää tänne syömään ja toinen lähtee kotiin...

El viernes por la tarde fuimos a un restaurante local a buscar comida. Entramos y cuando llegó la camarera a la barra le dije que quisieramos pizza para llevar. Mi esposo encontró la suya y pidió primero. Luego pedí yo la mía. La camarera chequeó el pedido y lo metió en la caja. Al final preguntó: "¿O sea las dos son para llevar?"

...nooooo, es que uno de nosotros queda aquí y otro va pa'casa a comer...6 kommenttia:

 1. :-D Hyvähän se on tosiaan varmistaa, kun eihän sitä koskaan tiedä, millaisen perheriidan tuoksinassa sitä on lähdetty pizzakaupoille. Toinen jää syömään ja toinen lähtee kotiin, kun ei kestä enää katsella toisen naamaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D
   Meidän äiti ehdotti, että jos pariskunta syökin ensin yhden pitsan paikan päällä ja vie toisen kotiin seuraavaksi päiväksi...

   Poista
 2. Aika hupaisa kommentti tosiaan :D Voisikohan liittyä samaan sarjaan "Maksetaanko samasta/erikseen?" -kysymyksen kanssa; sehän tuntuu aina hassulta kysymykseltä, kun on oman miehen kanssa syömässä, mutta sitten sitä kysymystä arvostaa, kun aterioi ystävän kanssa, eikä tarvitse itse ottaa erikseen maksamista esille, kun tarjoilija on sitä jo ehdottanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toikin on aika hauska, en ole vielä itse törmännyt. Me harvemmin muutenkin harrastetaan erikseen maksua vaan espanjalaiseen tapaan jokainen laittaa osansa tai yksi maksaa ja muut antaa sitten hänelle oman osansa.

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!