perjantai 25. helmikuuta 2022

Viikon viksu 8/52 - Listillo de la semana 8/52

Arvuuttelemme aina nähdessämme koulussa yhden opettamani tytön kanssa toisiltamme josko toisella on jotain uutta (päällä). Torstaina ruotsintunnilla hän silmäili minua ja totesi: "Uudet saappaat?" Vastasin että juu, joulupukki toi. Tyttö vastasi siihen: "Pikkasen myöhässä..." johon vierustoveri: "Se varmaan tarkoitti että jouluna..."

Cada vez que veo en el cole una chica que enseño intentamos adivinar si una u otra tiene algo nuevo (puesto). El jueves en la clase de sueco me mira y dice: "¿Nuevas botas?" Le contesté que sí, me las trajo Papa Noel. La chica contesta: "Con un poco de retraso..." y le dice su amiga "Me da que quería decir en Navidad..."

4 kommenttia:

  1. :-D On kyllä mielenkiintoista, miten eri tavalla ihmiset ajattelevat. Mun yksi tuttava mietti tällä viikolla, että jos saisi koronan, niin voisi matkustaa vaikka minne. Minä siihen hämmästyneenä, että mites kun sittenhän sinä levittäisit tautia ympäriinsä. Tyyppi tarkoitti tietenkin matkustamista taudista paranemisen jälkeen eikä heti diagnoosin jälkeen. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D
      Oisko se sit se "koronapassi"? Että kun on korona, niin se avaa ovet maailmalle? Eipä sillä, kyllä mullakin välillä ajatus kulkee järkeä nopeammin. Hyvä puoli on että on vaaka ja ennen kuin sanoo sen ääneen, niin miettii jo kymmenen askelta eteenpäin ja lopulta tajuaa oman hölmöytensä ja naureskelee itselleen muiden ihmetellessä, että mitähän tuokin kahjo hihittelee...

      Poista
  2. No hyvä, että oli tytöllä vierustoveri auttamassa ajatusta oikeille urille. :D Näitähän sattuu itsellekin. Joko siksi että on kovasti edellä tai kovasti jäljessä omissa ajatuksissaan.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!