keskiviikko 22. helmikuuta 2023

Matkailuhelmi 8/52 - El tesoro turístico 8/52

Tällä viikolla Heinolassa järjestetään taas Talven ja valon juhla. Torstaista sunnuntaihin voit kulkea valotaidereittiä halki rantapuiston aina Siltasaareen asti tai ihastella Aschanin talon lyhtypihaa. Rantapuiston valotaideteokset käsittelevät mm. ilmastoahdistusta ja virtuaalista maailmaa.

Esta semana se organiza en Heinola La fiesta del Invierno y la luz. De jueves a domingo puedes pasear por la ruta de arte luminosa através del parque Rantapuisto hasta Siltasaari o contemplar el patio de farolas en la casa de Aschan. Las obras luminosas de Rantapuisto tienen de tema por ejemplo la ansiedad climática y el mundo virtual.

Jutun kuvat ovat edellisvuosien tapahtumista.

Las fotos del texto de los eventos de años anteriores.











2 kommenttia:

  1. Onpas kauniita! Tuollaisissa valojutuissa on jotain ihmeellistä vetovoimaa. Meinasin toivotella hyvää lomaa, mutta se taitaakin olla siellä vasta ensi viikolla. Mutta eihän siihen enää monta tuntia näytä olevan. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valolla saa kummasti luotua erilaisia tunnelmia. "Hauskasti" näkyy muuten ilmastonmuutos tässä tapahtumassa, kun sen nimi ihan ensimmäisinä vuosina oli Jääfestivaalit, sitten Jään ja valon juhla ja nyt Talven ja valon juhla. Kauankohan mennään eteenpäin kun siitä tulee Jatkosyksyn ja valon juhla...?

      Ei ole lomaan enää kauan, vaikka viikko onkin valunut eteenpäin jotenkin hitaasti. Kyllä se onneksi sieltä tulee!

      Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!