sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Vetoketjun korjaus - Arreglar una cremallera

Tuskailin eilen takkini kanssa, jonka vetoketju on temppuillut jo jonkin aikaa. Pitää olla tosi tarkka ja huolellinen, että saa sen nätisti kiinni, ilman että hakaset irtoaa toisistaan ja vetskari aukeaa. Työkaveri näki tuloksettomat puuhani ja kertoi nähneensä netissä videon, miten vetskarin voi korjata, ilman että joutuu vaihtamaan sen kokonaan uuteen. Katsoin videon, testasin omaan takkiini ja nyt se toimii! Saattaa olla, että osalle teistä tämä on jo vanhaa tietoa, mutta tässä video teille, jotka minun lisäkseni ette vielä tienneet näitä kikkoja!

Ayer estuve peleando con mi chaqueta cuya cremallera me ha causado problemas ya un rato. Tienes que tener mucho cuidado y paciencia para cerrarla sin que se separen los dientes y se abra la cremallera. Mi compañera de trabajo vio mis intentos inútiles y me contó de un video en internet dónde muestran cómo arreglar una cremallera sin tener que cambiarla. Ví el video y lo probé a mi chaqueta y ¡ahora funciona! Puede que algunos de ustedes ya sabían todo esto pero en todo caso aquí el video para todos que igual que yo no conocían estos trucos todavía! (El video es en finlandés pero se entiende la idea viéndolo)

(Kuva lainattu netistä - La foto prestada del internet)

4 kommenttia:

 1. Haa, mahtavaa! En ollut tajunnut tätä, hyvä kun vinkkasit :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin niin varma, että tää on sulle jo tuttu kikka...

   Poista
 2. Kun tein hametta, niin vetoketjun laitto oli se tuskastuttavin osuus. Kiva kuulla, että vetoketjuja voi korjata ilman, että sitä täytyy vaihtaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vetskarin laitto vaatteeseen sujuu, vaihtokin menettelee paikasta riippuen... Mikä mua eniten ärsyttää, jos joutuis kokonaan uuden laittamaan on että se maksaa... (miten niin olen pihi...?)

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!