maanantai 10. elokuuta 2015

Matka varattu! - ¡El viaje reservado!

Lomaa olis sitten enää kaksi päivää. Keskiviikkona työt kutsuu. Onneksi eka työviikko on tällaista "pehmeää laskua", vain kolme työpäivää ja niistäkin oikeastaan vain perjantaina ihan oikeita töitä.

Sólo quedan dos días de vacaciones. El miércoles vuelvo al trabajo. Por suerte la primera semana es suavecita, sólo tres días de curro y en teoría sólo viernes trabajo "de verdad".

Sitten kun on tehty kuusi viikkoa hommia, niin mepäs lähdetään Barcelonaan! Viime viikolla varattiin lennot ja hotelli, vapaat pyydetty ja saatu ja muutenkin työt järjestelty reissun ajalta. Päädyttiin ratkaisuun, jossa lähdetään perjantai-iltana ja palataan tiistai-iltapäivänä. Näin meille jää kolme kokonaista päivää aikaa tutkia kaupunkia. Tuolle viikonlopulle osuu muuten myös vaalipäivä, jossa äänestetään edustajat Katalonian parlamenttiin.

Después de haber currado seis semanas ¡nos vamos a Barcelona! La semana pasada reservamos los vuelos y el hotel, hemos pedido días libre y todo está en órden lo que tiene que ver con el trabajo. Terminamos en salir el viernes por la noche y volver el martes por la tarde. Así tenemos tres días enteras para explorar la ciudad. Y por cierto, aquel fin de semana tienen las elecciones para el Parlamento de Cataluña.Hotelleista aluksi olin iskenyt silmäni aivan Camp Noun lähellä sijaitsevaan neljän tähden kylpylähotelliin sen sijainnin ja edullisen hinnan vuoksi, mutta koska pähkäilimme liian pitkään, kaikki kahden hengen huoneet ehdittiin myydä ja kolmen hengen huoneet olivat (meidän mielestämme) liian kalliit. Päädyimme siis toiseen neljän tähden hotelliin Les Cortsin alueella, joka oli saanut hyviä arvosteluja matkailijoilta. Hintakin jäi reilusti alle satasen yö, kun bongasin Ebookersin sivuilta hotellitarjouksen.

De los hoteles, primero me gustaba muchísimo un hotel spa de cuatro estrellas cerca de Camp Nou por su situación y precio asequible pero por pensar demasiado se vendieron todas las habitaciones dobles y las habitaciones triples ya fueron demasiado caros (en nuestra opinión). Al final elegimos otro hotel de cuatro estrellas en la zona de Les Corts que ha recibido buenas evaluaciones de los viajeros. Y gracias a la oferta en la página de Ebookers el precio quedó bastante por debajo de cien euros por noche.

Paikan päällä pitäisi vielä hankkia liput otteluun. Vielä ei ole vahvistettu tietoa siitä onko pelipäivä lauantai vai sunnuntai. Liput eivät todennäköisesti ole maailman halvimmat, mutta uskon, että stadionilla käynti ja sen tunnelman kokeminen ja tietysti Euroopan parhaan jalkapalloliigan ottelun näkeminen on ehdottomasti sen arvoista.

Sólo nos queda comprar las entradas al partido. Todavía no ha sido confirmado si el partido es el sábado o el domingo. Seguramente tendrémos que pagar bastante por las entradas pero creo que vale la pena por ver el estadio, el ambiente y por supuesto un partido de la mejor liga europea.10 kommenttia:

 1. Voi että, mä olen aina halunnut käydä Barcelonassa! Pitäkää hauska reissu :) Millon te siis lähdette sinne? Pitää varmaan lueskella teidän tarinoita ja mahdollisia suosituksia ja tehdä pari reissua Espanjan sisällä sitten syksyllä!

  VastaaPoista
 2. Niin minäkin, en ole käynyt mantereella sen enempää kuin Barcelonan ja Madridin lentokentillä. Ollaan menossa syyskuun vika viikonloppu, Las Palmas pelaa Barcelonaa vastaan joko la 26. tai su 27.9. Raporttia varmasti luvassa!

  VastaaPoista
 3. Sainpas vihdoin sun blogin kahlailtua läpi:)
  Hauskaa reissua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, huomasin! Hienoja piikkejä aiheutti tilastoihin "joku vierailija Yhdysvalloista"... :D

   Ja kiitos!

   Poista
 4. Hieno juttu! :) Hyvää matkaa Barcelonaan! :) Kiva lukea tulevia matkajuttuja. :) Minäkin lähden kohta Espanjaan, tosin miun lento on Madridiin. :) Joskus on tullut lennettyä Barcelonan kautta. Heh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva aloitella työtkin, kun on jotain, mitä odottaa!

   Poista
 5. Oi ihanaa! Meillä taidakaan tälle syksyllä onnistua reissu Barcelonaan vieläkään.. :S mutta kaipa se pankkitili pysyy paikallaan, kunnes päästään se sulkemaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa vaan, odotanko innolla!! Päästään teidän huudeille... Olen jo lueskellut sun blogistasi vinkkejä ja kaikki lisävinkit kolmen päivän Barcelona-seikkailuun otetaan kiitollisuudella vastaan!

   Poista
 6. Ihanaa että tekin lähdette Barcelonaan! Mekin olemme siellä viikon 43-teen töissä sisään sen verran tunteja että saan sen viikon olla siellä, -mies kuulemma jää vielä muutamaksi viikoksi sen jälkeen sinne, pöö. Minulla on työsoppari vuoden loppuun joten ainakin jouluun asti ollaan sitten Suomessa. Ensi vuodesta ei vielä tiedä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja lähtöpäivä hilaa itseään lähemmäs ja lähemmäs... Ihanaa! Mä en vaan edelleenkään ymmärrä, että olen kohtapuolin lähdössä Barcelonaan! Jos sitten viimeistään lentokoneessa, kun se laskeekin jo neljän tunnin jälkeen, eikä ikkunasta näykään Gran Canaria...

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!