lauantai 29. elokuuta 2015

Liivit ylle ja vesille! - ¡Ponte el chaleco y al agua!

Työkaveri kysyi, onko meillä käyttöä koirien pelastusliiveille, kun hänen koiransa pelastusliivit olivat jääneet pieneksi. Tuumin, että Vinskin vesijumppaa ei varmaan pahentaisikaan liivien käyttö. Silloin se ei väsyisi uidessa niin paljon ja sitä voisi uittaa kauemmin, jolloin sen selkä saisi tarvitsemaansa jumppaa.

Mi compañera de trabajo me preguntó si necesitamos un chaleco salvavidas para perros ya que lo que tenía su perro se le quedó pequeño. Pensaba que tampoco sería mala idea usarlo cuando Vinski va a bañar. Así no se cansaría tan rápido y podría bañar más tiempo y fortalecer su espalda.

Liivit testattiin ensin kotosalla ja kun ne ei tuntuneet menoa haittaavan, tänään käytiin testaamassa niitä ihan käytännössä. Vesi oli vielä 19-asteista, mutta minä tyydyin heittelemään uimalelua rannalta veteen. Yhtään ei liivit menoa haitanneet, kovasti tuntui kellutusefektistä tykkäävän!

Primero probamos el chaleco en casa y como parecía no molestarla hoy fuimos a probarlo en práctica. El agua era todavía de 19 grados pero yo me quedé en la orilla tirando el juguete al agua. ¡Me parecía que el chaleco y su efecto flotador le gustaba mucho a Vinski!
4 kommenttia:

 1. On muuten loistavaa, etta kirjoitat espanjaksi. Näistä saan hyvät espanjanopiskelut samalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanaa, että joku lukeekin niitä ja että ovat hyödyksi!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No kyllä sitä olikin menoa ja meininkiä, kun liivien kanssa jaksoi uiskennella pidemmänkin aikaa!

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!