torstai 19. toukokuuta 2016

Jeeee!!! - ¡¡¡Yupiiii!!!

Löysinpäs tänään netistä tiedon, että pääsen jatkamaan espanjan opintojani! Opiskeluaikanani espanjasta oli tarjolla vain perusopinnot ja pätevyydestä (paperilla) puuttuu aineopinnot. Kyllä mä luulen "joten kuten" osaavani tuota espanjaa, mutta saapahan sitten ihan mustaa valkoiselle, että tiedot on kasassa! Nyt vaan pitää töissä kysellä ens vuoden lukkarista, että teenkö vain kursseja, joita voi tenttiä vai onko mahdollisuutta myös niihin, missä pitäisi olla paikan päällä.

¡Hoy encontré en el internet la información que me admitieron seguir mis estudios de español! En la época que yo estudié no era posible hacer más que los estudios básicos y para ser profesora competente me faltan los estudios avanzados (en papel). Creo que "chapurreo algo" de español pero ¡luego por lo menos lo tendré escrito! Ahora tengo que preguntar en el trabajo sobre mi horario del próximo año para saber si sólo haré cursos con examenes o si tengo la posibilidad de estar también en cursos que requieren estar presente.

14 kommenttia:

 1. Hienoa! Onneksi olkoon:) Varmasti kivaa palata koulun penkille. Oon itekin leikitellyt ajatuksella, että olisi kiva käydä suorittamassa lisää enkun opintoja nyt kun täällä USAssa on asunut pari vuotta ja kielitaito varmasti parantunut jonkun verran. Mulla oli englanti vaan sivuaineena, joten sitä on suoritettu vain se siihen tarvittava määrä, mikä se nyt sitten olikaan:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Teen mahdollisimman paljon tenttien, mutta joitakin kursseja täytynee sumplia muuten. Onneksi tässä on kaksi lukuvuotta aikaa.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Katsotaan, kuinka sitä osaa (lue:viitsii) enää opiskella... Ei vaan, näytti olevan kaikkea mielenkiintoista luvassa! Ja kiva ope!

   Poista
 3. Hehee, jee! Kyllä sie taidat aika hyvin osata mutta kivaaa että pääset opiskelemaan! :)

  VastaaPoista
 4. Mahtava juttu, onneksi olkoon! Muistan, kun jossain aiemmassa postauksessa pohdit espanjan lisäopiskelua, vaikka sitä muuten niin hyvin osaatkin. Joskus musteella paperilla on enemmän merkitystä kuin toisinaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tattis! Kyllähän se paperi toisi töissä lisävahvistusta sille, että tunnit säilyy edelleen minulla, eikä niitä tarvitse antaa pois vain siksi, että jollain toisella se paperi sitten olisikin...

   Poista
 5. Jee, onnittelut! Töiden ohessa opiskelu on rankkaa, mutta kun into on noin kova niin homma varmasti toimii :). Motivaatio kohdillaan ja jos vielä opekin on kiva niin nappijuttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos! Onneksi on tosiaan kaksi vuotta aikaa tehdä 11 kurssia, joista 7 tehdään kirjatentteinä. Ja joo, ope on kiva!

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!