keskiviikko 18. lokakuuta 2017

129

...päivää on vähän reilu 18 viikkoa. Sen verran pitää vielä odotella seuraavaa Kanarianmatkaa. Lennot ostettiin kohta kaksi kuukautta takaperin ja vuokra-autokin varattiin jo. Eilen saatiin viimein paketti kasaan, kun ensin varmistui, ettei kälyn kautta saada samaa asuntoa missä oltiin kesäkuussa ja mies löysi netistä suht hyvän tarjouksen hotellista ja napattiin se.

...días son un pizco más de 18 semanas. Eso tenemos que esperar antes nuestro próximo viaje a Canarias. Ya hace un par de meses compramos los vuelos y el coche de alquiler también lo tenemos reservado. Ayer completamos el paquete reservando el hotel. Mi cuñada no conseguió el piso donde quedamos en junio pero mi esposo encontró una bastante buena oferta y lo atrapamos.

Taas selailtiin siis nettiä sivulta toiselle ja perinteisten bookingin, trivagon ja momondon ohella kurkkasin vielä uudelle tarjoushaukan sivulle. Sieltä löytyy lentotarjousten lisäksi kaikenlaisia tarjouksia lehdistä vaatteisiin. Lopputulemana lennämme Norwegianilla suorin lennoin helmikuun lopulla Las Palmasiin ja paluu parin viikon päästä. Hotelliksi valikoitui Puerto Plata Puerto Ricossa. Lentokentälle mennään todennäköisesti omalla autolla joka jäänee taas erinomaiseksi toteamaamme FlyParkiin.

SIgnifica que de nuevo llevo horas surfeando por diferentes páginas y aparte de los típicos booking, trivago y momondo eché un vistazo a la página nueva de tarjoushaukka. Allí no se encuentra sólo ofertas de vuelos sino todo tipo de ofertas desde revistas hasta ropa. El resultado final es que volamos con Norwegian directo ida y vuelta a finales de febrero para dos semanitas. El hotel es Puerto Plata en Puerto Rico. Probablemente vamos en propio coche al aeropuerto y lo dejamos en FlyPark que ya hemos usado y nos ha gustado.

Nyt kuitenkin parin työpäivän päästä vietetään ensin syyslomaa. Luvassa kaksi espanjan tenttiä, ratsastusta, geokätköilyä, renkaanvaihtoa, salia, äidin synttärit... Peukut on pystyssä ja sormet ristissä, että tämänhetkin kuiva sääennuste pitää kutinsa!

Pero ahora después de un par de días de curro me tocan las vacaciones de otoño. Por lo menos voy a hacer dos examenes de español, montar a caballo, buscar geocaches, cambiar ruedas a los coches, ir al gimnasio, celebrar el cumple de mi madre... ¡Y tengo los dedos cruzados que el pronóstico de tiempo quede igual de seco de lo que es ahora!


10 kommenttia:

 1. Oi ihanaa, että pääsette taas reissuun! 😍 miekin haluisin Puerto Ricoon, siellä kun on aina ollut mitä parhain sää, kun olen siellä ollut! Ehkä sitten vaikka joskus häämatkalle ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puerto Rico on kyllä saaren aurinkovarmimpia kolkkia. Siellähän mä asuinkin ensimmäisen vuoden muutettuani Kanarialle.

   Poista
 2. Loma? Onko se jotain syötävää? (Muistelen kysyneeni tätä joskus aiemminkin...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, että kysyit, vastausta en muista. Sana "loma" on espanjassa kukkula. Eli ei ainakaan siellä syötävää...

   Poista
 3. Kivaa kun teillä on jo liput! Oletteko ikinä harkinneet omaa asuntoa sieltä, käytte sen verran usein?
  Meillä on enää vähän reilu viikko, sitten taas talvirupeama Barcelonassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Hih, meillä ON asunto siellä. Oma koti ja anoppila-koti. Omassa kodissa tosin on sanottu sähkö- ja vesisopimukset irti, joten siksi siellä emme voi lomilla majoittua.

   Poista
 4. Ihanaa, että pääsette taas Kanarialle! Siellä onkin vähän eri säät Suomeen verrattuna kahdeksantoista viikon päästä! Muuten, onkohan Teneriffalla suunnilleen samat säät tammikuussa kuin Gran Canarialla? 10 ruhtinaalista lomapäivää olisi tenttikauden jälkeen niin kai sitä jonnekin pitäisi päästä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä aikalailla samoissa säissä mennään kaikilla saarilla. Päivällä ollaan n. 20 asteessa, illat on viileitä ja pahimmat vilukissat (kuten minä) ei välttämättä halua mereen uimaan. Tammikuu on myös sateisinta aikaa (tarkoittaa, että JOS joskus sataa, niin tammikuussa.) :) Teneriffallakin voi kyllä sää vaihdella eri puolilla saarta, ymmärtääkseni etelä-lounaassa on aurinkovarmempaa.

   Poista
 5. Kiva, että reissua pukkaa ja että se on noin hyvissä ajoin varattu. :) Tuokin oli kiinnostavaa tietoa, että teillä on oma koti Kanarialla, vaikkei siellä voikaan lomailla. Ilmeisesti koti ei ilman sähköäkään kärsi siellä siten kuin vastaava sähkötön koti Suomen kylmyydessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellähän se möllöttää. Onneksi yhtiövastikkeet ei ole ihan samoissa lukemissa kuin Suomessa... Sähköttömyys ei tosiaan tee muuta kuin sen, että valoja ei saa päälle ja laitteet ei toimi. Esimerkiksi mitään lämmitystähän ei kanarialaisissa kodeissa (ainakaan yleensä) ole.

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!