lauantai 7. lokakuuta 2017

Apulandiassa - En Apulandia

Lahdessa Hennalan entisellä varuskunta-alueella on Apulannan poikien perustama Apulandia-kahvila ja museo, joka kertoo Apulannan tarinaa. Kävimme siellä tänään kahvittelemassa serkkuni kanssa ja kurkkasimme tietysti myös museon puolelle.

En Hennala, la vieja guarnición en Lahti, está la cafetería y museo Apulandia que ha sido fundado por los chicos de la banda Apulanta. En el museo puedes conocer la historia del grupo. Fuimos allí hoy con mi prima a tomar café y por supuesto echamos un vistazo al museo también.

8 kommenttia:

 1. Kiva kun teit tästä postauksen, on hieno paikka! Kävin siellä ekaa kertaa kesällä kaverin kanssa mutta ei ollut kuin kännykkäkamera mukana niin en viitsynyt lähteä postausta tekemään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Melko lyhyt ja ytimekäshän tämä minunkin postaus on, mutta jääpähän sinne meneville jotain uuttakin nähtävää. Kuten vaikka vieraskirja! ;)

   Poista
 2. Ohoh, en edes tiennyt koko paikasta! Varmasti mielenkiintoinen kahvila/museo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni ja tunnelmallinen kahvila ja kompakti museo. Kiva paikka.

   Poista
 3. En tiennytkään, että siellä on tollanen! Aika siistiä ja hienon näköinen paikka! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin tarvittiin serkku oppaaksi, kun sitä äidin kanssa kesällä jo kerran etsittiin eikä silloin löydetty.

   Poista
 4. En ole koskaan syttynyt Apulannalle, edes kotiseuturakkaus ei saa tykkäämään "oman kylän pojista". Mutta tunnustan että Apulanta on merkittävä tekijä Suomen musiikkipiireissä ja bändi kyllä ansaitsee oman kahvilamuseon/museokahvilan. Rispektii!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat sanat. Musiikki ei ole mun makuun ollenkaan, mutta kahvila oli kiva ja museo "heidän näköinen". Ja serkku on suuri fani (ollut heidän kanssaan yhtaikaa koulussa) ja halusi paikkaa esitellä.

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!