perjantai 26. tammikuuta 2018

Saana

Saana on tuttu kohde Lapin reissuiltamme, mutta olen kuolannut erään toisenkin Saanan perään jo muutaman vuoden. Nimittäin Pomarin Saana-huopikkaiden. Olen äärimmäisen pihi kaikessa ja vaatteissa alkaa verenpaineet nousta, jos hinta menee yli kolmenkympin. Siksipä 180 euron hintaiset Saanat ovat tähän saakka jääneet kauppaan.

Saana no es solo un monte en Laponia sino también un par de botas de Pomar que he querido tener ya un par de años. Soy muy tacaña en todo y a la hora de comprar ropa empiexa a subir la tensión si el precio va por encima de 30 euros. Por eso hasta ahora he dejado las Saana de 180 euros en la tienda.
Vaan mitä seuraa, kun facebookin uutisvirtaan pomppaa mainos "Saana-huopikkaiden viimeisiä hajakokoja puoleen hintaan"? Ostoskoriinhan ne päätyivät, vaikkakin vielä nikotellen. Perustelin asian itselleni sillä, että tuskin nämä tästä koskaan halvemmaksi menevät ja joulun jälkeisistä aleista en ole ostanut muuta kuin bikinit (nekin muuten puoleen hintaan).

¿Pero qué pasa si salta en las noticias de facebook un anuncio "Las últimas tallas de botas Saana a mitad de precio"? Pues terminaron en mi cesta de compra aunque todavía refunfuñando. Me lo razoné con que probablemente nunca las encontraré con un precio más bajo y que de las rebajas no he comprado nada más que un bikini (también a mitad de precio).

Kenkäliike.fi toimitti tilauksen ennätysvauhtia ja tänään sain poposet jalkaan. On muuten mukavat ja lämpimät. Jätin suosiolla termosukat pois ja menin yksillä sukilla. Vedenpitäviksikin näitä mainostavat, mutta en ihan heti uskaltanut lähteä loskalätäköihin lätsyttelemään.

Kenkäliike.fi envió las botas en un tiempo record y hoy pude estrenarlas. Y les digo que son muy cómodas y abrigan. No llevaba mis calcetines térmicos sino fue suficiente con unos calcetines. Dicen que son resistentes al agua pero todavía no tenía ganas de ir a probarlo en los charquitos de agua.6 kommenttia:

 1. No onpa tosi nätit! Luulisi että tuolla hinnalla saa todella hyvälaatuista, ja siltä ne kyllä vaikuttavat. Tykkään tuosta neuleesta myös, mistä se on hankittu?

  Täytyy tunnustaa että tulin tätä lukemaan otsikon perusteella, ja luulin että olet kirjoittanut Saana-tunturista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ketku otsikko toimi! Ei vaan, mietin olisiko otsikkoa pitänyt vielä jatkaa jotenkin.

   Neuleen moni luulee olevan Lapin reissuilta peräisin, mutta se onkin päinvastaisesta suunnasta. Kanarialta El Corte Inglésin outletista.

   Poista
  2. Klikkiotsikko ;)

   No sitten ei tarvitse himoita samanlaista, liian pitkä matka lähteä hakemaan omaa... Vaikka olispa ihana mennä Kanarialle just nyt.

   Poista
  3. Ainahan voi myös neuloa oman... ;)
   P.S. 28 päivää jäljellä Kanarialle... <3

   Poista
 2. No noilla kelpaa kyllä köpötellä vaikka Saanallekin! :) Minulla on hyvin ristiriitaisia tunteita siitä, kuinka paljon voin käyttää rahaa vaatteisiin. Toisaalta haluan suosia kotimaisia, vastuullisesti tuotettuja, kestäviä ja laadukkaita vaatteita, ja tämän vuoksi olen valmis maksamaan niistä kunnon hinnan. (Jos ostaa uuden paidan kahdella eurolla, voi olla melko varma siitä että jotakuta on prosessissa riistetty ja pahasti.) Mutta sitten taas hirvittää pistää kauheasti rahaa käyttötavaraan. Ostin juuri (alesta) uuden talvitakin, kun edellisestä hajoaa jo kangas. Siihen meni alennuksen jälkeenkin suunnilleen kahden kuukauden ruokarahat. Kääk, ei mitään järkeä! Ehkä verenkiertoelimistöni kuitenkin kestää tämän :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä se ongelma usein onkin. Usein se laadukkaampi ja kestävämpi on myös kalliimpi ja ostaessa kirpaisee, mutta sitten se ainakin toivoo kestävän monta monta vuotta.
   Nyt on hyvä, että sulla on uusi laadukas takki, joka lämmittää, kun joudutte kaksi kuukautta olemaan ilman ruokaa. ;)

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!