lauantai 13. tammikuuta 2018

Porrastettu sänky - Escalera a la cama

Loppiaislahjat jaettiin viime viikonloppuna ja vielä viime viikolla. Minä sain salihanskat, jotka ovat osoittautuneet mainioiksi kahvakuula- ja pump-tunneilla. Miehelle hankittiin yhdessä äidin kanssa sisätilalämmitin autoon, kun pikkujojota on aina ulkosalla. Jää lasin raappaus vähemmälle työaamuina.

El último fin de semana y esta semana hemos dado los regalos de Reyes. Tuve guantes para gimnasio y valen oro en las clases de pesa rusa y pump. Compré con mi madre un calentador de interiores para el coche de mi esposo ya que su pequeño Yoyota está siempre fuera. Así ahorra un poco de tiempo por las mañanas ya que no hace falta quitar el hielo de las ventanas.

Vinskikin sai oman loppiaislahjan, kun bongasin Jyskissä kympin raheja ja edullisia vilttejä. Kahdesta rahista (joissa on muuten säilytystilaa sisällä) ja viltistä rakentui sängynpäätyyn pieni porras, jonka kautta jo 11-vuotias Vinski pääsee nyt helpommin sänkyyn.

Hasta Vinski tuvo su propio regalo de Reyes cuando encontré en Jysk taburetes por 10 euros y mantas baratas. Con dos taburetes (que tienen espacio dentro) y una manta construí un escalon detrás de la cama y ahora Vinski de 10 años lo tiene un poco más fácil para subir a la cama. 

6 kommenttia:

 1. Hyvä keksintö. Vinskillä on kaiketi laajempi ilmeiden skaala valokuvissa kuin Oliverilla, koska näyttää niin aidon kiitolliselta. :)

  VastaaPoista
 2. Voi, miten ihana lahja koirulille! Salihanskat kuulostavat myös käteviltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vinski käyttää sitä jo ihan kuin vanha tekijä. Salihanskat on ollut ahkerassa käytössä, eikä ole enää kovettumia käsissä.

   Poista
 3. Hyvä keksintö! Noita kullankalliita koiravanhuksia on hyvä suojella vähän isoilta hyppäyksiltä <3

  Meidän syyskuussa vihreämmille kanalintumaille siirtynyt koiravanhuksemme lopetti sänkyyn tuloon kun selän spondyloosi alkoi vaivata, mutta laumaan kuulumisen tunne ajoi hänet kuitenkin makkarin lattialle nukkumaan joka yö. Siellä oli hänelle peti, kun kaksi nuorinta ehkäisykoiraa nukkuvat sängyssä meidän välissämme

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on semmonen hömelö, että se olis sitten römynny sänkyyn vaikka miten. Ihana termi - ehkäisykoira - meilläkin kahden ehkäisykoiran tekniikalla mennään. :'D

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!