keskiviikko 3. tammikuuta 2018

Kevään liikuntasuunnitelma - Planes de ejercicios para primavera

Harvemmin teen uudenvuodenlupauksia, mutta nyt päätin syksyn innoittamana, että tänä vuonna teen 100 treeniä. Treeniksi lasken salilla tehdyt treenit, en esimerkiksi tanssitunteja, vaikka voin kertoa, että kyllä sekin varsin hikistä liikuntaa on! En myöskään laske koirien ulkoilutuksia tai geokätköilyä / hiihtoa / pyöräilyä / ratsastusta jne.

No suelo hacer propósitos de Año Nuevo pero ahora después de un otoño maravilloso decidí prometer que este año cumplo 100 entretamientos. Calculo sólo los en el gimnasio y no por ejemplo las clases de baile ¡donde también se suda y hace esfuerzo! Tampoco calculo si saco los perros o geocaching / esquiar / ciclismo / montar a caballo etc.

Salilla julkaistiin kevään uusi aikataulu ja sieltä nappasin omaan lukkariini seuraavan setin:

Publicaron el horario de la primavera en el gimnasio y esto es lo que elegí para mí:


Bailatino siis mukana Tanssikerhon tarjonnasta, melkein kaikki muut vanhoja tuttuja syksyltä. Uutena sain ilokseni mukaan Functional Fit - tunnin, joka syksyllä oli päällekkäin bailatinon kanssa. Ennen joulua kävin kerran kokeilemassa tuota tuntia, joka siis suomeksi on vanha kunnon kuntopiiri. Tykästyin kovasti, joten toki se piti saada mukaan matkaan.

Bailatino viene por parte de club de baile y casi todo el resto ya tenía en otoño. Algo nuevo tengo también y es el functional fit que en otoño fue a la misma hora con el bailatino. Fui a probar la clase una vez antes de Navidad y me gustaba mucho y por supuesto lo añadí a mi horario.

Syksyllä tuli käytyä 34 kertaa salilla välillä 14.9.-21.12. Siihen päälle tanssit. Ukko sanoikin tässä päivä muutama takaperin huomaavansa jo muutoksia mun kropassa. Aleostoksilta bongasin itselleni uudet bikinit puoleen hintaan ja kun kotona vetäisin ne päälleni, niin huomasin itsekin mieleisiä muutoksia. Kanarian reissuun on reipas 7 viikkoa, joten eiköhän ne tulokset vielä tästä parane!

En otoño fui 34 veces al gimnasio entre 14.9. - 21.12. Y encima las clases de baile. Mi esposo dijo el otro día que nota cambios en mi cuerpo. En las rebajas encontré un bikini nuevo a mitad de precio y al ponerlo en casa yo también me dí cuenta de los cambios ¡y me gustaban! Quedan 7 semanas para el viaje a Canarias ¡y creo que tengo bien de tiempo para obtener resultados aún mejores!

Reipasta alkanutta vuotta omalla tyylillä itse kullekin!

¡Feliz y activo año nuevo para cada uno a su manera!

8 kommenttia:

 1. Hurja haaste, hurja tahti! Minä kyllä laskisin tanssin ja ratsastuksen, puhumattakaan hiihdosta ja pyöräilystä. Ovathan ne nyt ihan oikeaa liikuntaa! Aktiivisuutesi on ihailtavaa :).

  Näin viime yönä unta Remuksesta. Kun se haukahti, niin suuri urosleijona ja naarasleijona kaivautuivat maan sisään piiloon niin että vain silmät näkyivät. Hih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin kyllä tehdä sellaisen seurantataulukon itselleni mihin merkkaan kaikki tanssit, hiihdot ja pyöräilytkin. Tota salia on vaan helppo seurata, kun salin sivuilta näkee omista tiedoista käytyjen kertojen määrän.

   Mä mietin toissapäivänä Remusta ja muistan vieläkin, miltä sen kiharat korvakarvat tuntuu, kun sen turkki on kastunut ja sitten kuivanut. <3

   Poista
 2. Oi miksi, oi miksi, flunssa iskit juuri silloin, kun mulla oli treeni-into kovimmillaan!? :D Lääkäri määräsi syömään sinkkitabletteja ja löytyihän sieltä sitten korvatulehduskin. Noh, pian kunnossa taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun ON kovimmillaan. Tutkit sohvalla peiton alla uusia kivoja latuja tai katselet vaikka hiihtotekniikkavideoita. Ja nyt kun on tropitkin kohdallaan, niin sulla on vielä 361 päivää aikaa tehdä tästä mahtava liikuntavuosi!

   Poista
 3. Kuulostaa ihanalta! Minä olen sellainen liikuntahullu, että liikkuisin varmasti joka päivä, jos se vain olisi polven takia mahdollista. Valitettavasti on yritettävä säilyttää maltti, mikä on toisaalta varmaan hyväkin asia. :-)

  Kirjoittauduin muuten eilen täällä Boliviassa kuntosalille. Oli ihanaa rehkiä pitkästä aikaa oikein kunnolla. Ei maistunut olutkaan sen jälkeen. :-D

  P.S. Älä nyt vain rehki liikaa, ettei tule ylikuntoa. Siitäkin on kokemusta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, yritän olla menemättä liiallisuuksiin. Toistaiseksi puntit tasan, 4 päivää tätä vuotta, kahtena treenattu.

   Poista
 4. Hieno ja kunnianhimoinen tavoite! Varmasti tuo on tehtävissä, koska jaksoit painaa koko syksynkin ja koska tunnit ovat mieleisiä. Pystyn silti kuvittelemaan, miten paljolta nuo määrät tuntuvat monen mielestä, valtaosa ihmisistä kun liikkuu aivan liian vähän. Itsekään en laske esim. nykyistä 8 kilometrin kävellen tehtävää kauppareissua painava reppu selässäni "treeniksi", vaikka se totta kai on todella hyvää liikuntaa. Pitkät juoksulenkit ja käsitreenit punnerruksineen ovatkin sitten toinen juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta se olis täysin mahdollinen, jos ajattelee, että kävisin kolmekin kertaa viikossa salilla (suunnitelmana siis 4h/vko nyt keväällä). Vaikka sitten otat pois 2 vkoa hiihtolomalla, 10 vkoa kesällä, 1 vko syyslomaa ja 2 vkoa joulun alla, pois lähtee 15 vkoa ja jää 37 vkoa ja se jo toisi tavoitteen täyteen. Ja luulenpa, että kesälläkin tulee käytyä, vaikkei joka viikko tai kolmea kertaa viikossa.

   Kyllä kahdeksan kilsan tehokauppareissu jos mikä on kuntoa kohottavaa, mutta salitreenejä on tosiaan helpoin seurata kortin tiedoista salin nettipalvelussa.

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!