sunnuntai 30. joulukuuta 2018

Sadan treenin haaste - joulukuu - El reto de cien entrenamientos - diciembre

Vuosi on kahta päivää vaille valmis ja valmis alkaa olla tämän vuoden liikuntakalenterikin. Tavoitteena vuoden alussa oli sata ohjattua treeniä salilla ja lopputuloksena on 116 treeniä!

Dos días faltan para acabar el año y acabado está el calendario de ejercicio. Mi meta al principio del año fue cien entrenamientos en grupo en el gimnasio ¡y mi resultado es 116 entrenamientos!

Näiden lisäksi muuta sopivan hikistä liikuntaa kertyi vuoden aikana 36 kertaa. Tähän sisältyy mm. tanssitunnit, ratsastusta, pyöräilyä ja hiihtoa. Toisaalta tähän ei sisälly esim. kahden tunnin metsäretkiä geokätköjen perässä, jonka senkin voisi laskea urheiluksi. Yhteistulos on siis 152 kertaa liikuntaa vuoden aikana.

Aparte de esto he hecho ejercicio más fuerte 36 veces durante el año. Entre otros baile, equitación, ciclismo y esquí. Por otro lado no incluye caminatas de dos horas en el bosque buscando geocaches que uno podría llamar ejercicio también. El resultado total del año son 152 veces de ejercicio.


Pausseja tuli helmi-maaliskuun vaihteessa, kun olimme Kanarialla, heinäkuussa, kun salin ohjatut tunnit oli lomilla, lokakuussa flunssan ja äkämystyneen selän takia ja jouluna salin taas lomaillessa.

Tenía pausas en febrero-marzo cuando fuimos a Canarias, en julio cuando las clases del gimnasio estaban de vacaciones, en octubre por el gripe y la espalda cabreada y en Navidades por vacaciones del gimnasio.

Vuoden aikana vedin läpi kahdet kahdeksan viikon kertausharjoitukset ja moiset oli taas ilmestyneet salin kevätlukkariin. Loppuvuodesta lähdin kokeilemaan kaverien kanssa kuntonyrkkeilyä ja ihastuin syvävenyttelyyn.

Durante el año participé dos veces en un curso de ocho semanas de ejercicio duro y ya lo han vuelto a poner en el horario de primavera. Al final del año fui a probar fitboxng con mis amigas y me enamoré de las clases de estiramiento.

Ensi vuonna treenit jatkuu ja saatanpa jotain niistä postaillakin. Ensi vuodelle luvassa uudenlainen kalenteri blogiin, jota jälleen tutkaillaan aina loppukuusta... Mutta nyt - Hyvää uutta vuotta kaikille!

El año que viene siguen los entrenamientos y puede que escribo algo sobre el tema. Pero voy a tener otro tipo de calendario en el blog que se actualiza al final de cada mes... Pero ahora - ¡Feliz año nuevo a tod@s!


10 kommenttia:

 1. Huippua, miten hyvä tulos siulle tuli! Mie arvelin ensi vuodeksi ottaa tällaisen samanlaisen projektin, jossa tavoitteena on 150 kertaa liikuntaa vuoden aikana; se voi olla ryhmäliikuntaa, salia, lenkkeilyä, hiihtoa tai mitä vaan, koska haluan vapauden valita, ettei hommasta tule pakkopullaa :D Ensin mietin, että joku tietty määrä salitreenejä, mutta ailahtelen aina sen salin mukavuuden kanssa, joten ehkä on parasta kelpuuttaa vain kaikki liikunta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta! Ja jos minä sain inasen yli 150 kertaa kasaan, niin onnistuu se sultakin. Siihen saa jopa loikoilla, matkailla ja sairastellakin.

   Poista
 2. Huikea määrä liikuntaa. Hienoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helzu! Olen tyytyväinen, että pääsin tavoitteeseen ja ylikin!

   Poista
 3. Onnittelut lopullisesta saavutuksesta! Minä viimeksi jo kirjoittelinkin, miten mahtavana pidän kaikkea vaivannäköäsi liikunnan suhteen. Itse aloitin viikko sitten sellaisen liikuntaohjelman, johon kuuluu vähintään tunnin, noin 600 kaloria polttava, hikitreeni joka ikinen päivä. Ennen en ole moiseen pystynyt, sillä kehoni ei ehdi palautua juoksemisesta, vaan lepopäivät ovat olleet välttämättömiä. Nyt harrastamani treenimuoto on kuitenkin niin hellä nivelille, että ilmeisesti sitä pystyy harrastamaan joka päivä. Katsotaan nyt, kirjoitan aiheesta joka tapauksessa blogiin jossain vaiheessa. Upeaa uuttavuotta teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooooo... Kuulostaa jännältä! Niin ja kiitoksia!
   Ihanaa uutta vuotta teillekin!

   Poista
 4. Hieno tulos! Onnittelut mahtavasta saavutuksesta! En kyllä yhtään epäillytkään, että tulos jäisi sinulta uupumaan. :-D

  Ja onnellista uutta vuotta myös, sekä sinulle että karvaisille kamuille. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos luottamuksesta! (arvaa muuten kuka sai salikuteita joululahjaksi...) :D

   Ihanaa uutta vuotta teillekin sinne lämpöiseen!

   Poista
 5. Minäkin otan nyt mallia ja alan seurata liikunnan määrää. :) Hieno suoritus sinulta! Hyvää Uutta Vuotta, Menninkäinen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Sulla on ainakin menossa sellaiset salikäyntimäärät, että kyllä varmana sataset paukkuu sullakin!
   ¡Feliz año nuevo, Vivi! <3

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!