perjantai 14. joulukuuta 2018

Essencen joulukalenteri osa I - El calendario de Navidad de Essence parte I

Nyt kun kerrankin olen hereillä, niin voisin kirjoitella mitä Essencen jouukalenterin 12 ensimmäisestä luukusta on löytynyt. Viimeinen viikko on tuntunut nimittäin siltä, että voisi vaan nukkua koko ajan; yöllä, päivällä, kotona, töissä, salilla... Onneksi päivä lyhenee enää viikon!

Ahora que por una vez estoy despierta, podría escribir qué he encontrado en las doce primeras casillas de mi calendario navideño de Essence. Es que la última semana habría podido dormir todo el tiempo; por la noche, por el día, en casa, en el trabajo, en el gimnasio... ¡Por suerte el día se acorta solo una semana más!

Nukuksissa taisin olla, kun tätäkin tein, koska kuvista unohtui kokonaan kulmakynä... Ekassa kuvassa tatuointiarkki, huulikiilto, käsivoide sekä kynsiviila.

Me da que estaba medio dormida cuando preparé este texto porque se me olvidó el lápiz de cejas de las fotos... En la primera foto una hoja de tatuajes, un brillo de labios, una crema de manos y una lima de uñas.


Toisessa kuvassa kaksi erilaista kynsilakkaa jouluisissa väreissä sekä kynsiglitteriä.

En la segunda foto dos diferentes lacas de uñas en colores navideños y glitter para uñas.


Kolmannessa kuvassa meikkisivellin, kaksi glitterponnaria, pakettikortteja ja -tarroja.

En la tercera foto una brocha de maquillaje, dos gomas glitter de pelo, tarjetas y pegatinas para regalos.


Enää viikko töitä ja jouluunkaan ei ole kuin 10 päivää. Tänään ostin viimeiset lahjatkin. Hyvää viikonloppua kaikille!

Una semana más de trabajo y 10 días para Navidades. Hoy compré los últimos regalos. ¡Buen fin de semana a todos!

6 kommenttia:

 1. Aika kivoja yllätyksiä on tullut!

  Minä olen tässä miettinyt, millaisen joulukalenterin oikein haluaisin. Siis tämän joulun osaltahan se on jo myöhäistä, mutta noin niin kuin yleensä. Vielä en ole keksinyt vastausta. Suklaat on niin nähty, eikä kosmetiikka, teepussit ja sen sellaiset oikein kiinnosta. Mutta jokin sellainen geokätkötyyppinen puuhakalenteri voisi olla kiva. :-D Tai sitten alkoholikalenteri, josta tulisi joka päivälle eri drinksut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koiranpentukalenteri!!! ...tai treenivaatekalenteri, proteiinipatukkakalenteri eikä huono tuo alkoholikalenterikaan. Juuri äidin kanssa ihmeteltiin Citymarketissa olutjoulukalenteria.

   Poista
 2. Kivoja ylläreitä! :) Minulla on suklaakalenterit, Suomessa ja Espanjassa, mutta luukkuja en ole muistanut availla paljoa, hups. :P Mukavaa joulun aikaa! Kohta on aatto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies osti mullekin vielä Veikkauksen kalenterin ja suklaakalenterin! :D
   Pari päivää vielä töitä ja sitten alkaa loma. Sinäkin olet ehtinyt Suomeen, tervetuloa ja hyvää joulunaikaa!

   Poista
 3. Kivoja saaliita! Oletko yleensäkin ollut tyytyväinen tavarajoulukalentereihin? Olen huvikseni katsellut arvioita muutamista kosmetiikkakalentereista YouTubesta, ja jotkut ovat olleet tosi surkeita. Mm. tämä on aika hupaisa: https://www.youtube.com/watch?v=aLA6C1KKRvE

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei toi videon kalenteri... :'D
   Mulla ei ole ikinä ennen ollut tavarajoulukalenteria, joten vertailukohtaa ei ole. Mutta olen kyllä 10+++ tyytyväinen verrattuna tohon videon kalenteriin!

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!