maanantai 24. joulukuuta 2018

Revontuliryijy - Alfombra de pared "Aurora boreal"

Monenakohan jouluna mun on pitänyt antaa äidille joululahjaksi itsetehty ryijy... Koskaan se ei ole ehtinyt valmiiksi vaan on siirtynyt ensin äitienpäivään ja sitten seuraavaan jouluun. No nyt se on valmis! Tänä jouluna äitini saa lahjaksi pienen ryijyn, jonka nimesin Revontuliryijyksi sen sinisten ja vihreiden sävyjen vuoksi.

No sé cuántos años ya mi plan ha sido regalarle a mi madre una alfombra de pared para Navidades... Nunca he conseguido acabarla a tiempo sino primero lo he postpuesto para Día de la madre y luego para la próxima Navidad. ¡Pues ahora la tengo hecha! Esta Navidad mi madre recibe una pequeña alfombra de pared que nombré Aurora boreal por sus tonos de azul y verde.Olen tehnyt ryijyn jo kerran aiemminkin eikä tämäkään varmasti viimeiseksi jää. Tässä ryijyssä ei ollut mitään kuviota kuten edellisessä, vaan ostin langan, joka tekisi ryijyyn kuvion itsestään. Langaksi valikoitui Novitan Polaris Napapiiri ja sitä meni ryijyyn tarkalleen yksi kerä. Pohjana ryijyssä on taas kerran liukuestematto.

Ya he hecho una alfombra de pared una vez antes y me da que ésta tampoco va a ser la última. Esta alfombra no tiene ningún imagen como la anterior sino compré una lana que por si sola hace un estampado. La lana es Napapiiri (Círculo polar) de Novita Polaris y utilisé un rollo para la alfombra. De fondo tengo otra vez una alfombra antideslizante.


Valmiin työn koko on noin 30x40 cm. Viimeistelin ryijyn käyttövalmiiksi tekemällä yläreunaan kujan kepille, johon tuli ripustuslanka. Keppi puolestaan on alunperin kukkakepiksi tarkoitettu. Jos sinäkin innostut ryijyn teosta, kurkkaapa hyvät ohjeet Nooran blogista.

La alfombra salió 30x40 cms. Para acabarla hice un túnel para un palito en la parte superior con un hilo para colgarla. El palito es originalmente un palito de apoyo para flores. Si te animas hacer una alofmbra de pared echa un vistazo a las instrucciones que tiene Noora en su blog.8 kommenttia:

 1. Hieno ja oikein tyylikäs! Lisäksi on aina kiva saada valmiiksi erilaisia ikuisuusprojekteja.

  VastaaPoista
 2. On se taas jaksanut väkertää! Kunpa saisi taas omatkin keskeneräiset projektit edistymään... no, eihän ne mene odottaessa pilalle. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sainpas sen valmiiksi! Mut mitäs mä nyt teen, kun tota liukuestemattoa jäi vielä...?

   Poista
 3. Piti kommentoida tätä jo aiemmin, mutta jotenkin unohdin.

  Nyt sait muuten meikäläisenkin innostumaan ryijyn teosta! Taikasanat olivat liukuestematto ja Novitan lanka. :-D Olen aina nimittäin jotenkin kuvitellut, että ryijyn teko olisi kamalan monimutkaista ja että siihen tarvittaisin jokin laite (esim. kangaspuut), mutta eihän se näköjään olekaan! Tosin kärsivällisyyttä se taitaa kysyä? ;-)

  Upea ryijy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minäkin kuvittelin sen kauhean monimutkaiseksi. Helppoa se on, tietysti riippuen siitä millaisen kuvion tekee. Kuvio on helppo hahmotella liukuestematolle. Kun tekniikka on opittu, ei tarvitse seurailla ohjeita. Ei muuta kuin ryijyilemään!

   Poista
 4. Onpas ihanan värinen ja todella siististi tehty! :) Ikuisuusprojektien valmistuminen on kyllä aina todella helpottavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emma! On kätevää kun nykyään on noita kaikenlaisia monivärilankoja, niin saa kuviot "ilmaiseksi". :D

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!