keskiviikko 26. joulukuuta 2018

Essencen joulukalenteri osa II - El calendario de Navidad de Essence parte II

Joulu tuli, joulu meni ja on aika kurkistaa mitä Essencen joulukalenterin viimeisistä luukuista paljastui. Ensimmäiset luukut voit kurkata täältä.

Llegó la Navidad y ya pasó la Navidad y toca echar un vistazo qué salió de las últimas casillas del calendario de Navidad de Essence. Aquí puedes ver las primeras casillas.

Viimeisistä luukuista löytyi mm. jouluisia pakettikortteja, meikkipussi ja "sukkia", joissa voi säilyttää meikkisiveltimiä ja -suteja esimerkiksi matkoilla tai pesun jälkeen.

En las últimas casillas encontré entre otros tarjetas para regalos de Navidad, un neceser y "mangas" para poner las brochas de maquillaje por ejemplo de viaje o después de lavarlas.Kynsituotteitakin tuli vielä lisää; kolme lakkaa, jouluisia kynsitarroja sekä aputarroja kynsien kuviointiin. Puuhasinpa jo joulunpunaiset kynnet paketti-, pukki- ja porotarroilla!

También salió más productos para uñas; tres lacas, pegatinas navideñas y plantillas para manicura. ¡Ya me hice uñas navideñas con la laca roja y pegatinas de paquetes, renos y papá noel!


Meikkiosastolle täydennystä tuli huulipunasta, "pingviinin suukko"-huulirasvasta, joka vaihtaa huulilla väriä puikon siniharmaasta luonnollisen punaiseksi, ripsiväristä ja korostusväripaletista.

De maquillaje salió una barra de labios, una crema de labios "beso del pingüino" que cambia de color del gris en la barra a rojo en los labios, un rímel y una paleta iluminadora.


Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen ensimmäiseen tavarakalenteriini. Hintaa kalenterilla oli 30e ja laskeskelin tuotteiden arvon olevan n.45-50e, jollei enemmänkin, kaikkia tuotteita kun ei ole
normaalisti myytävänä. Voisin siis harkita vastaavaa kalenteria tulevinakin jouluina.

Al final estoy contenta con mi primer calendario de productos. Costó 30 euros y calculé que el valor de los productos fue entre 45-50 euros o más ya que todos los productos no están nomalmente en venta. Podría considerar en comprar un calendario similar las próximas Navidades también.

8 kommenttia:

 1. Yllättävän kivoja juttuja kalenterista tuli! Ja monipuolisia! Voisin jopa harkita tuommoisen hankkimista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeastaan ainoa mielestäni tyhmä oli nuo meikkisuti"sukat". Ja toinen käsirasva, mutta vain siksi, etten käytä käsirasvoja. Mutta muuten sopivasti jouluista (pakettitarrat ja kortit meni samointein käyttöön) ja kivasti päivitystä meikkihyllyyn. :)

   Poista
 2. Kuulostaa kivalta kalenterilta! :) Ja eihän se rahallinen arvo, vaan jos se on oikeasti tuottanut iloa, niin sittenhän se on ollut nappivalinta täksi jouluksi! :) Oikein ihanaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihan kiva tosiaan. Kyllähän se kammotti kahden euron suklaakalenterien jälkeen hommata usean kympin kalenteri, mutta ihan kuin olisi saanut joulukuussa joka aamu pienen lahjan! Parasta!

   Poista
 3. Aika kiva kalenteri kaikkinensa! :) Ja just, että tulee hyödyllisiä juttuja eikä turhaa roinaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli vähän pelko, että olis "ylijäämät" survaistu kalentereihin ja epämääräistä jouluroinaa, mutta tää oli just hyvä!

   Poista
 4. Varsin laadukas kokonaissaalis etenkin siihen linkkaamaani YouTube-videon kalenteriin verrattuna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä! Tosin se saa aika monen kalenterin näyttämään luksukselta... :'D

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!