maanantai 9. syyskuuta 2019

Kukkia silmänkantamattomiin - Flores hasta el horizonte

Sain täsmävinkin puolen tunnin automatkan päässä olevasta pellosta, joka on täynnä luonnonkukkia ja pitihän se päästä näkemään livenä, kun olin useasta blogista lukenut vastaavista ympäri Suomea. 

Me enteré de que a media hora de camino en coche hay un campo de flores naturales y por supuesto quería verlo en vivo ya que había leído en varios blogs sobre este tipo de campos por diferentes partes de Finlandia.

Vaan kävikin niin onnellisesti, että matkalla pellolle hieman ennen oikeaa osoitetta silmiemme edessä aukeni huikea auringonkukkapelto! No auto parkkiin, pari kuvaa ja auringonkukka mukaan muistoksi. Joskus on tuuria!

Pero teníamos tanta suerte que en el camino al campo justo antes de llegar ¡se abrió un campo de girasoles delante de nuestros ojos! Pues, aparcamos, sacamos un par de fotos y un girasol para llevar a casa. ¡A veces hay suerte!6 kommenttia:

 1. Nämä ovat kyllä ihania, kun on silmäniloa tummaan syksyyn ja saa vielä
  ilmaiseksi viedä kotia kaunistamaan <3

  Täällä Turussa on kaupungilla muutama paikka, joista voi käydä keräämässä.

  Mukavaa syksyä! :)

  https://kotonajakaupungilla.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Katri! Näitä peltoja taitaa olla joka kesä yhä useammassa paikassa ja ovat tosiaan kuin viimeinen värikäs tuulahdus kesää ennen pimeään syksyyn laskeutumista.

   Hyvää syksyä myös Turkuun!

   Poista
 2. Ihanan näköistä, kyllä noissa silmä lepää! Kivaa ihmisille ja pörriäisille :). Poimitut kukat eivät kauaa kestä, mutta kuvat ja muistot säilyvät onneksi paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun näin etukäteen tuolta toiselta kukkapellolta kuvia, teki mieli poimia sieltä kimppu mukaan. Kun sitten näin pellon livenä, tulikin tunne, että kukat voisivat mieluummin jäädä sinne, koska eivät maljakossa kauan elä kuitenkaan.

   Poista
 3. Mä olen kanssa lukenut näistä kukkapelloista, mutta en ole koskaan käynyt itse sellaisella. Mulla kun on sellainen ongelma, että en tiedä, mitä siellä pitäisi tehdä. Ei oikein jaksaisi kuvaillakaan, eikä kukkien poimiminenkaan oikein kiinnosta. First world problems. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään kauhean kauas viitsis moisen perässä lähteä, mutta tää oli alle 30 km meiltä ja paluumatkalla Heisanharjun keikalta.

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!