lauantai 7. marraskuuta 2020

Lista 45/52

45. Tee luettelo niistä asioista, ihmisistä ja kokemuksista joille haluat sanoa "kyllä"

45. Haz una lista de cosas, personas y experiencias a los cuales quieres decir "sí"

Miehelleni olen jo sanonut kyllä. Vuonna 2006 sanoin kyllä ehdotukselle sanoa kyllä vuonna 2009. Haaveissani olisi vielä sanoa kyllä Kanarialla kotikuntamme kirkossa.

A mi esposo ya le he dicho "sí". El año 2006 dije sí a su propuesta de de decir sí el año 2009. Sigo soñando en decir sí un día en la iglesia de nuestro municipio de Canarias.

Kanarialle sanoin myös kyllä vuonna 2005. Haluaisimme sanoa Kanarialle taas joku päivä kyllä, siksi teemme kovasti töitä, että tämä haave toteutuisi joskus.

También ya dije sí a Canarias en 2005. Algún día quisieramos volver a decir sí a Canarias y por eso estamos trabajando duro por nuestro sueño.

Haluan sanoa kyllä monille matkoille ympäri Suomea. Rakastan lukea matkablogeja ja tänäkin syksynä olen bongannut monta upeaa kohdetta ympäri Suomen mitä on vielä näkemättä.

Quiero decir sí a muchos viajes por Finlandia. Me encanta leer blogs de viajes y por ejemplo este otoño he encontrado sitios interesantes por todo el país que nos quedan por ver.

Haluan sanoa kyllä uusille työhaasteille - ehkä jopa uudelle työlle...

Quiero decir sí a nuevos retos laborales - incluso quizás a un trabajo nuevo...3 kommenttia:

 1. Hittolainen kun onkin matkustamista ikävä. Tuossa kesemmällä mulla oli vaihe, että matkailu ei olisi voinut vähempää kiinnostaa, mutta nyt maistuisi taas reissu jonnekinpäin. Kauankohan tässä saa vielä odotella... Mutta matkablogeista en oikein tykkää, kuten en matkailuohjelmistakaan. Se on päästävä itse reissuun tai sitten oltava kokonaan ilman. :-)

  Mukavaa viikonlopun jatkoa ja terkkuja koiruuksille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se vähän niinkin, että alkaa ärsyttää, kun näkee / lukee toisten reissuista ja itse ei pääse. Seurasin syksyllä AlfaTv:n Kansallispuistot tutuiksi -ohjelmaa ja "vähän" jurppi katsella jotain talvisia Riisitunturin tykkylumipuita, kun tietää, ettei ehkä ihan heti sinne pääse itse.
   Saatoin kyllä varata meille jouluksi toivottavasti etelää lumivarmempaa maisemaa, peruutusehdot kun oli niin joustavat, että hyvin ehtii kyttäillä tuleeko sinne valkea joulu vai ei ja sen mukaan mennä tai perua...

   Poista
  2. Niin ja viikonloppuja teillekin!

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!