sunnuntai 11. heinäkuuta 2021

Foto 27/52

Vähän on menty sumussa viime viikko. Luulin, että kun viisi päivää itkee, niin alkais olla aika kuiva. Mutta nyt mä itken valmiiksi perjantaita, kun Vinski palaa kotiin uurnan muodossa.

Hemos caminado en la niebla esta semana. Yo pensaba que despues de llorar cinco días fueras bastante seca. Pero ahora ya lloro el viernes cuando Vinski volverá a casa en su urna.

Kaiken (kivan) tekeminen tuntuu epäreilulta ja väärältä, kun yksi on poissa. Silti pitäisi jaksaa yrittää mennä eteenpäin. Oliverinkin vuoksi. Se aistii kaiken ja on itsekin ollut allapäin. Ei haluaisi syödä eikä tehdä pidempiä lenkkejä. Onhan nyt kuumaakin, mutta ei tämä ole sitä. 

Parece mal e injusto hacer cosas (divertidas) cuando falta una. Aún así deberíamos intentar salir para adelante. Ya por Oliver. Nos lee y él también ha estado triste. No quisiera comer ni hacer vueltas más largas. Sí, hace calor pero no es por eso.


Veljentyttö pääsi ripille viikonloppuna. Juhlittiin ulkona, kun kelit on noin hyvät. Samana päivänä oli vanhimman tädin (90 vuotta) hautajaiset, mutta siellä emme olleet mukana. Veljen piha on valtava ja siellä on veljen vaimo puuhaillut kaikenlaista vuosien aikana. Viikon kuvassa onkin paitsi kukkapenkki, myös puutarhakeinu. Tosin sinne päästäkseen täytyy astua villiviinin sisään. Oivallinen piilopaikka tai varjoisa "maja" iltapäivänokosille.

Mi sobrina tenía su primera comunión este fin de semana. Celebramos fuera ya que hace tan buen tiempo. El mismo día fue el funeral de mi tía mayor (90 años) pero nosotros no fuimos. El jardín en la casa de mi hermano es enorme y mi cuñada ha trabajado mucho allí durante los años. En la foto de la semana no hay solo flores pero también un columpio de jardín. Eso sí, para sentarse en ello hay que entrar dentro de la hiedra. Un escondite perfecto o un sitio tranquilo para echar una siesta.

6 kommenttia:

 1. Haleja täältä. <3 Sureminen ottaa aikansa. Sydäntä särkee ajatella Oliveria, kun hän varmaan ihmettelee, missä kaveri on...

  Huikea tuo puutarhakeinu. Ei juuri keinuksi uskoisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ❤ Oliver ei ole koskaan ollut yksin, toisin kuin Vinski oli ekat 2 vuotta.

   Asia piti minunkin ihan varmistaa, kun sanoivat sitä keinuksi. Ja kyllä sinne löytyi oviaukko ja sisällä pystyi keinuttelemaan kuin missä tahansa pihakeinussa.
   Käly sanoi kerran olleensa pihalla, kun kaveriltaan tuli kuvaviesti, jossa kaveri on puitten varjossa ja viinipullo kädessä kysyy, että ootko kotona. Kesti kuulemma hetki tajuta, että viestittelijä istuikin jo hänen pihassaan keinussa!

   Poista
 2. Voi toista, kun kaveri on poissa. :( Voimia surun keskelle. ♥

  Tuo keinu on kyllä aivan ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliverista tuli nyt orpo. Isänsä kuoli jo muutama vuosi takaperin ja nyt äiti... Onneksi meillä on vielä Oliver.

   Keinu on kyllä huippu, ei sitä osaa edes ajatella, että tuolla puskan sisällä olisi jotain. Minäkin luulin vain koristeelliseksi villiviiniseinäksi.

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!