perjantai 15. huhtikuuta 2022

Pancho

Pieni perheemme sai pitkänäperjantaina vahvistusta neljän pienen tassun verran, kun Braslight's Gelo, tuttavallisemmin Pancho saapui uuteen kotiinsa. 💙

Nuestra pequeña familia tuvo un refuerzo de cuatro patitas el viernes santo cuando Braslight's Gelo, conocido como Pancho llegó a su nueva casa. 💙7 kommenttia:

 1. Oi, onnea uudesta perheenjäsenestä! Mistä hän tupsahti teille? Minkä rotuinen hän on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Pancho on brasilianterrieri, kotoisin vihtiläiseltä kasvattajalta. Käytiin jo viime syyskuussa Lahdessa kasvattajalla tutustumassa rotuun. Bongasin huhtikuun alussa vihtiläisellä kasvattajalla olevan vielä yksi urospentu vapaana, jonka luovutus olisi pääsiäisenä. Huhtikuun toka viiko loppu käytiin tutustumassa ja katsomassa mitä Oliver on mieltä ja pitkänäperjantaina haettiinkin jo Pancho kotiin!
   Ajattelimme myös keväällä adoptiota ja meillä olikin jo hyväksytty adoptiohakemus espanjalaisen koiratarhan terrieripentuun, mutta se olisi voinut matkustaa Suomeen vasta 5 kk iässä ja tulimme siihen tulokseen, että se on jo silloin liian "vanha", että Oliver sen hyväksyisi.
   Nyt Oliver on lähinnä väistellyt pentua, joka haluaisi tehdä tuttavuutta. Pieniä edistysaskelia kuitenkin jo tänään toisena päivänä havaittavissa!

   Poista
  2. Kiva, että teillä oli mahdollisuus käydä Oliverin kanssa ja siten varmistua, että valinta on oikea. Adoptoidessa riski olisi ollut suuri, että ei olisi hyväksynyt. Pääasia, että tulokas pääsi nyt hyvään kotiin. Onnea ja mukavaa viikonloppua! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos!
   Kädet täynnä naskalihampaan jälkiä ja nenä vauvantuoksua.

   Poista
 3. Voi miten ihanaa! <3 Tervetuloa Pancholle täältäkin! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!