tiistai 12. huhtikuuta 2022

Alasuq II

Palmusunnuntaina kiikutin uuteen kotiin harmaa-punaisen Alasuqin. Kiltisti jonossa vuoroaan odotellut työkaveri sai uusiin punaisiin lasketteluhousuihin täydellisesti sopivan villapaidan juuri sopivasti pääsiäisen laskettelureissulle.

Seuraava työkin on jo puikoilla. Tulossa alesta bongaamistani ihanista pörrölangoista vähän erilainen, turkoosi-sinisävyinen villapaita.

El domingo de ramos llevé a su jueva casa un Alasuq gris-rojo. Mi compañera de trabajo había esperado con paciencia su turno en la cola y por fin tuvo su suéter nuevo que pega bien con su nuevo pantalón rojo de esquí. El suéter se estrena en Semana Santa cuando salen a esquiar a los Alpes.

Ya tengo mi próximo proyecto en marcha. Compré lana supersuave de rebaja y estoy haciendo un suéter un poco diferente en tonos de turquesa y azul.



6 kommenttia:

  1. No kas, taas uusi alasuku! Mukavat värit tässä puserossa, sopii tosiaan luultavasti erinomaisesti yhteen punaisten housujen kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on alkuperäisvärityksellä! Siis kirjan mallin mukainen. Sittenkin tosin tässä on pieni muutos, tai yhdistelmä. Helman ja hihojen kuvioissa on sinisävyisen paidan kuvio, kun taas kaarrokkeen kuviossa punasävyisen paidan kuvio.

      Poista
  2. Voi miten upea! Ja mitkä värit! Mutta voisitko suomentaa tyhmälle, että mikä Alasuq..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! 😊
      Malli on taas Linka Neumannin kirjasta ja hän kertoo asuneensa lapsena lähellä seikkailija Helge Ingstadia ja vierailleensa usein hänen tyttärensä luona. Heillä oli paljon huskyja ja Linkan suosikki oli koira nimeltä Alasuq.

      Poista
  3. Uskomattoman hieno! Punaisella pohjalla olevassa kuvioinnissa on ombré-vaikutelmaa, eli kuin näyttävä liukuvärjäys mutta langoilla aikaansaatuna! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! 😊
      Jotkut ovat valinneet kuvioon saman värin eri sävyjä, jolloin liukuväriefekti korostuu entisestään. Tää on siitä jännä malli, että on helpompi tehdä kuin mitä ensin kuvia katsellessa luulee.

      Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!