lauantai 22. lokakuuta 2022

Viikon viksu 42/52 - El listillo de la semana 42/52

Päivittelin (heh) tällä viikolla Facessa kuinka on typerää, että mikään tuote ei nykyään enää tule käyttöohjeen kanssa. Ei tullut aikanaan mun työmatkaratsu Kimmokaan. Olen joka pimeä talviaamu miettinyt kuin kiva olis, jos pyörän näytössä olis taustavalo. Tällä viikolla eräänä aamuna varaston hämärässä yritin laittaa Kimmoon sähköt päälle ja yhtäkkiä oli paitsi sähköt myös näytössä valo! En tiedä mitä painoin ja mistä, mutta niin vaan vuosien jälkeen Kimmo koki valaistumisen. Et silleen.

-----------------‐---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Actualicé esta semana en el Facebook lo estúpido que es que nada ya no viene con un manual. Tampoco vino a su tiempo mi Kimmo. Cada oscura mañana de invierno he pensado lo bueno que sería una luz en la pantalla de la bici. Esta semana una mañana en el almacén sin luz encendí a Kimmo ¡y de repente no tenía solo electricidad sino luz en la pantalla! No sé qué botón he pulsado pero así despuès de tantos años Kimmo se iluminó. Toma ya.

P.s. Terkkuja Kanarialta! Ette arvaa kuin hyvää on anopin perunamunakas yli kolmen vuoden tauon jälkeen...

P.s. ¡Saludos de Canarias! No saben labuena que es la tortillade mi suegra después de tres años de pausa...



2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. No niin oli! Nyt tietää kuin kovaa pääsee marraskuisena aamuna sateen seassa töihin...

      Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!