tiistai 21. kesäkuuta 2016

Mustaa valkoisella - Blanco y negro

Wexleriltä löytynyt joustava seeprakangas on myös odottanut kiltisti lämpimiä kesäpäiviä muuttuakseen maksimekoksi. Tänään ryhdyin puuhiin ja mallina toimi taas Boohoolta ostettu luottomekkonen. Ensimmäisen ja viimeisen kuvan välillä on kulunut tunti kymmenen minuuttia, joten kauan ei tarvitse tämän mekon tekemisen kanssa tuskailla. Mekon teon ohella tuohon aikaan sisältyi loppukankaasta mekon mallittelu äidille ja puutarhan kotiloiden tihutöiden tutkintaa. Veikkaisin kuluttaneeni aikaa varsinaiseen mekontekoon noin kolme varttia.

En la tienda de Wexler he encontrado una tela zebra que ha esperado días de sol para convertirse en un maxivestido. Hoy cogí las tijeras y con la ayuda de mi vestido comprado de Boohoo cosí el vestido. El tiempo que ha pasado entre la primera y la última foto son una hora y diez minutos. Así que no hace falta gastar todo el día para hacer este vestido. Eso sí, aparte de coser el vestido, ese tiempo incluye planeación de vestido para mi madre del resto de la tela e investigación de los daños causados por los caracoles en el jardín. Creo que en hacer el vestido tardé unos tres cuartos.

12 kommenttia:

 1. Aivan ihana mekko tuli! Oii kädet syyhyäisivät ompelemaan mutta mulla on joku ihme päähän pinttymä että aurinkoisella säällä en ompele, heh...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minäkin ompelen yleensä sadesäällä, mutta mietin, että kun nyt lupaavat nättejä kelejä, niin mekko on tehtävä nyt, kun ei sitä sitten sateella voi pitää... :D

   Poista
 2. Se on eläin! :D
  Seepra on lämpimän ilmaston elukka, ei sitä kovin kylmällä säällä voi ulkoiluttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jätkä on eläin!!
   Onneksi tänään oli sen verran lämmintä, että uskalsin ottaa mukaan kauppareissulle.
   (tuolla odottaa muuten toinen eläin vielä inspiraatiota... ;) )

   Poista
 3. Oot kyllä kätevä käsistäsi! Noin vain syntyi täydellinen mekko:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Hyväksi havaittu ja helppo malli; vain neljä ommeltavaa saumaa ja kun valitsee sopivan kankaan, ei tarvitse laittaa vetskareitakaan!

   Poista
 4. Hih, siinä on räväkkä kangas. :) Eläimellistä menoa. ;) Tosi nätti mekko syntyi jälleen kerran siun käsissäsi. Siulla on taito hyppysissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, hetken mietin, uskaltaako ostaa... Suunnitelmissa vielä hame ja toppi samasta kankaasta.

   Poista
 5. Onpa hieno, ja sopii tosi hyvin sulle! Plussaa tulee synteettisestä seepran nahasta. ;-)

  Mekot ovat omia lempivaatteitani kesät talvet; monta kivaa on mukana täällä Irlannissakin, mutta eipä niillä täällä juuri koskaan tarkene. :( Nyt ne vievät vain turhaa tilaa laukussa, jonka onneksi saan pian pakata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Heti kun saan taas inspiraatioiskun, luvassa lisää "eläimellisiä" vaatteita. :)

   Minäkin olen yrittänyt opetella käyttämään hameita / mekkoja muulloinkin kuin kesällä.

   Poista
 6. Vau, tulipa hieno maksimekko! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!