torstai 28. kesäkuuta 2018

Lehmonkärki Asikkala

Tällä viikolla ajeltiin Asikkalaan katsastamaan millainen on Lehmonkärki ja sen kesäkahvila. Lehmonkärjessä voi majoittua, järjestää kokouksia tai juhlia. Niin, ja siellä on kesäisin kahvila kauniissa hämäläisissä järvimaisemissa.

Esta semana fuimos a Asikkala a ver cómo es Lehmonkärki y su cafetería de verano. En Lehmonkärki se puede alojarse u organizar reuniones o eventos. Y los veranos tiene una cafetería en un bonito paisaje de Tavastia. Kierreltiin ensin alue, josta löytyy myös geokätköjä. Mökit olivat todella hulppeita ja kivasti jokainen omassa rauhassaan. Näimme myös isomman Villa Wellamon, joka vaikutti tarkoitetuksi kokousten ja pienten juhlien pitopaikaksi.

Primero caminamos una vuelta por la zona donde también hay un par de geocaches. Las cabañas eran lujosos y cada una en su propia esquina tranquila. También vimos Villa Wellamo, un edificio más grande que parecía ser para reuniones y pequeños eventos. 


Sen lähellä oli myös "Linnake", joka oli jo vähän ränsistynyt eikä sisältä saanut kunnolla kuvia, koska siellä oli aivan pimeää. Siitä tuli mieleen viikinkien pitopaikka (pidot - ei säilytyspaikka) pitkine puupöytineen, lyhtyineen ja taljoineen.

Cerca de Villa Wellamo estaba "La fortaleza" que ya había pasado su época de oro y no pude sacar fotos por dentro por la oscuridad. Parecía un lugar de las fiestas vikingas con sus largas mesas de madera, farolas y pieles de animales.


Sitten takaisin päärakennukseen kahville. Tai tarkemmin ottaen terassille. Vielä ennen lähtöä mies halusi pitkästä aikaa pelailla biljardia ja maaottelut Espanja - Suomi (erä 1 vastassa vaimo, erä 2 vastassa anoppi) päättyivät tulokseen ESP 2 - FIN 0.

Luego de vuelta al edificio principal para tomar cafecito. O más bien, a la terraza. Antes de salir mi esposo quería jugar billar después de mucho tiempo y los campeonatos entre España y Finlandia terminaron ESP 2 - FIN 0 (la primera oponente la esposa, la segunda la suegra).2 kommenttia:

 1. Niin outoa! Lehmonkärki kuulostaa niin tutulta! Ajattelin, että kun katson kuvat, tiedän miksi. Ja ei :-D Siis ei hajuakaan, mutta siis jostain tuon tiedän. Varmaan parin viikon kuluttua herään keskellä yötä ja aaaa...sehän se on :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aargh... toi on niin ärsyttävää. Ensin mietit pään puhki pari päivää ja sitten unohdat koko asian. Sitten tosiaan täysin yhtäkkiä tajuat/muistat mistä on kyse.
   Joo, noi mun kuvat ei hirveästi auttaneet ehka muistamaan... :P

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!