lauantai 30. kesäkuuta 2018

Sadan treenin haaste - kesäkuu - El reto de cien entrenamientos - junio

Vuosi alkaa olla puolivälissä ja kurkistus sadan treenin haasteeseen näyttää lupaavalta. Takana 69 salitreeniä, eli 138 treenin vauhdissa mennään!

El año está a medio camino y el vistazo a mi reto de cien entrenamientos tiene buena pinta. Tengo 69 entrenamientos acumulados ¡que significa un ritmo de 138 entrenamientos anuales!


Kesäkuussa salilla pyöri vielä ryhmäliikuntatunnit ja meidän kertausharjoitusporukkakin treenaili vielä juhannusviikolle asti. Kurkatkaapa täältä miten hauskaa meillä oli vikoissa kertausharjoituksissa!

Todavía en junio había clases en el gimnasio y nuestro grupo de entrenamiento de repaso se reunió hasta la semana de San Juan. ¡Echen un vistazo lo bien que lo pasamos en el último entrenamiento!

Kesäkuun alkuun merkkasin pyöräilyä, jota ei muualta kalenterista löydy. Se ei tarkoita, etten olisi koko keväänä pyöräillyt; kävinhän melkein koko toukokuun pyörällä töissä ja salille olen mennyt pyörällä. Vaan tämä pyörälenkki oli geokätköjen perässä, yli kolme tuntia ja 19 km.

Al principio de junio apunté ciclismo que no he apuntado antes. No significa que no haya usado la bici; fui practicamente todo el mes de mayo al trabajo en bici y al gimnasio voy en bici. Pero esta vuelta fue buscar geocaches, más de tres horas y 19 kms. Heinäkuusta tulee varmaan "lötköin" kuukausi, koska ryhmäliikunta lomailee ja vielä en näe itseäni huiskimassa omatoimisesti salilla. Kotona on kyllä painoja ja kahvakuula ja kumppareita, joilla voi vetää omat treenit halutessaan. Muuta liikuntaa kyllä varmasti tulee plakkariin, heti heinäkuun ekana lähdetään kavereiden kanssa ratsaille; yksi ekaa kertaa, muut pitkästä aikaa. Ja sinne Pajulahden seikkailupuistoonkin oli puhetta mennä...

El mes de julio será el mes más "gandúl" porque las clases de gimnasio están de pausa y todavía no me veo entrenando en el gimnasio solita. En casa tengo pesas, pesa rusa y liguitas con que puedo entrenar si me apetece. Seguramente voy a hacer otro tipo de deporte, ya el primero de julio voy con unas amigas a montar a caballo; una por primera vez, las demás después de una pausa. Y planeamos ir al centro de aventuras de Pajulahti...

7 kommenttia:

 1. Vau olet kyllä ollut taas reipas! Minä edelleen kärvistelen täällä ja yritän potkia itseäni persuuksille että innostuisin jostain liikunnasta. Heh. Pisin tauko varmaan koskaan...Meinasin jo että pitäisikö ilmottautua johonkin vitosen juoksulle mutten löytänyt loppukesälle mitään. Jostain se motivaatio pitäisi nyt repiä. Tai sitten ilmottaudun taas johonkin nettitreeni ryhmään..siis johonkin fitverstaalle tms..

  Ihanaa heinäkuuta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullukkarun 5 km Vierumäellä ensi lauantaina! Nyt äkkiä ennen kuin mieli muuttuu! ;)

   Poista
 2. Sie oot kyllä niin ahkera! Varmaan pitäisi ottaa itsellekin jokin tällainen tavoite, kun tuntuu, etten saa itseäni millään liikkeelle, jos pitäisi mennä salille :D Onneksi eilen käytiin miehen kanssa rullaluistelemassa ja lenkillä olen käynyt pariin otteeseen, joten jotain liikuntaa on edes tullut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se varmaan pakottamalla onnistuiskaan. Tuskin mullakaan noin helposti tulis lähdettyä, jos ei olis ohjattua. Ja meidän salilla on varatulle tunnille mentävä, jos et ole peruuttanut 5h aiemmin.

   Tuommoset kivat kesäpuuhat niinkuin rullailu, lenkkeily ja vaikkapa pyöräilykin on kuntoilua siinä missä muutkin ja myös mieli saa hengähdyshetken.

   Poista
 3. Ei vitsi mää oon kyllä niiiiin kaukana urheilusta kuin olla saattaa. Todisteena tämä: kun sanoit että "Kotona on kyllä painoja ja kahvakuula ja kumppareita, joilla voi vetää omat treenit halutessaan", niin ajattelin heti noiden kumppareiden kohdalla että mitä vitsin saappaanheittoa se siellä meinaa harrastaa... :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :'D Saappaanheittoa... :'D
   Mut sä taidat harrastaa melko lailla enemmän sitä hyötyliikuntaa kuin meikäläinen. No joo, koirat ulos ja silleen, mut muuten taidat voittaa siinä urheilussa. Ja sulla mokomalla on hyvä pohjakin; muistelin tässä erästä kesää ja souturetkeämme, kun yksi souti yhdellä ja toinen toisella airolla ja vene pyöri ympyrää keskellä järveä, kun "joku" oli vähän vahvempi käsistään kuin toinen... Vieläköhän me pyörittäis ympyrää?

   Poista
  2. Pyörittäis - mutta toiseen suuntaan. :)

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!