sunnuntai 17. kesäkuuta 2018

Iitissä - En Iitti

Käytiin toukokuussa kätköilemässä Iitissä, josta löytyikin kaikkea mielenkiintoista. Pyörittiin lähinnä Iitin kirkonkylässä ja aurinkoinen keli oli houkutellut monta muutakin roadtripille Iittiin.

Fuimos en mayo a buscar geocaches en Iitti donde puedes encontrar sitios interesantes. Mayoríamente estuvimos en el centro viejo y el día soleado había atraido más gente a Iitti.


Paitsi huikealla Hiidenvuorella, Iitissä voi ihailla maisemia ja ehkä vähän lintujakin Mukulanlahden lintutornista. Sinne vie parkkipaikalta lyhyt ja helppokulkuinen luontopolku.

Aparte del magnífico monte Hiidenvuori, se puede contemplar de paisajes de Iitti desde el torre ornitológico de Mukulanlahti. Desde el aparcamiento sale un sendero corto fácil de recorrer.






Iitissä oli monta kivaa uimapaikkaa, kuten Heinlahti, Verkkoranta ja Radansuun uimaranta. Veden äärelle vei myös Kalmusaaren luontopolku. Saareen kulkee pitkospuut, joten sinne pääsee myös ilman venettä. Saaressa on nuotiopaikka.

En Iitti se podía encontrar varios sitios perfectos para bañar como Heinlahti, Verkkoranta y la playa de Radansuu. Otro sitio de interés fue la isla de Kalmusaari donde lleva un sendero. No hace falta barco para llegar a la isla porque allí te lleva un puente de madera. Hay un asadero en la isla.





2 kommenttia:

  1. Kätköily on siitä ihanaa, että kätköillessä löytää sellaisia paikkoja, joita ei varmasti muuten löytäisi. Minä en aina viitsi etsiä kätköjäkään, kun kätkön luona oleva paikka kiinnostaa enemmän. Esim. hylätty ampumarata kuului tähän kategoriaan. :-)

    Iitissä ja Hiidenvuorella olen käynyt joskus tosi kauan sitten, kun asuimme siinä suhteellisen lähellä. Jäi mieleen varsin kivana paikkana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on niin totta! Tulee tutkittua lähiseutuakin erilailla, kun ennen ajatteli esimerkiksi, että sehän on "vaan Iitti".

      Hylätty ampumarata kuulostaa aika spookylta. Just tommosia ei muuten löytäis, kun ei niitä oikein mainostetakaan...

      Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!