lauantai 8. helmikuuta 2020

Lista 6/52

6. Listaa tavat, joilla mieluiten pidät hauskaa
6. Haz un listado de tus maneras favoritas de pasárselo bien

Ihan arjessa ja esimerkiksi kesällä laitan lempimusiikkiani soimaan ja tietysti samalla tanssin ja laulan. Usein myös auton poppikoneet rallattaa täysillä, kun loma alkaa. Harvemmin kuuntelen radiota, sillä suomalaiset kanavat eivät soita sitä musiikkia mitä kuuntelen, mutta Spotifyssa on pitkä lista meneviä lattareita!

En la vida cotidiana y por ejemplo en verano me gusta poner mi música favorita y por supuesto bailar y cantar. También al empezar las vacaciones te juro que se puede oir la radio de mi coche. Aunque son pocas las veces que escucho la radio porque las cadenas finlandesas no ponen música que me guste pero en Spotify tengo una buena lista de música latina.

Joskus kun halutaan tehdä jotain kivaa, lähdetään ulos syömään. Melko usein taustalla on jokin juhlapäivä, jonkun synttärit tai vaikka hääpäivä. Kanarian reissuilla syödään ulkona melkein joka päivä, siellä kun se on huomattavasti edullisempaa.

A veces que queremos hacer algo divertido salimos a cenar. Muchas veces pasa en cumpleaños u otros aniversarios. En los viajes a Canarias comemos fuera pracrticamente todas las noches ya que es más barato allí.

Kuten tammikuussa jo teimmekin, pienet matkat, on ne sitten päiväreissuja tai yli yön reissuja, ovat minusta varsin piristäviä. Koko ajan ei ole varaa eikä mahdollisuutta reissata, mutta silloin tällöin, kun tilaisuus osuu kohdalle.

Como hicimos en enero, pequeños viajes. sean de un día o dos, son un toque que alegra la vida. Siempre no hay dinero ni la posibilidad para viajar pero de vez en cuando cuando surge la oportunidad.

Jos vielä loppuun heittäisin yhden tavan pitää hauskaa - tai sanoisinko huvittaa itseäni; heittelen asiakaspalveluammateissa oleville vitsejä ja katson tajuaako ne niitä. Hauskimpia on ne, joilla menee ihan yli hilseen tai jotka ei vaan osaa reagoida tuntemattomalta tulevaan heittoon. Kaikkiin ihmisiin taas voi soveltaa toista itsensähuvitusmetodiani: katso silmiin ja näe ahdistunut suomalainen.

Y si para finalizar les dejo una manera más de pasárselo bien - o digamos divertirse. Bromeo con la gente que trabaja en una profesión de servicio al cliente para ver si lo pillan. Lo más divertido es cuando no lo entienden o cuando simplemente no saben cómo reaccionar a una desconocida que bromea con ellos. Mi otro método de divertirme puedes aplicar a cualquiera: mírale directo a los ojos y verás un finlandés intimidado.4 kommenttia:

 1. Hyviä hauskanpitotapoja, joista yksikään ei sisältänyt alkoholia. :-) Mutta perhana, multa on jääneet jammailut ihan kokonaan. Missä vika? Onkohan musta tullut vanha? Tai tosikko? Tai kumpaakin. ;-D

  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kyllä esim. kesällä valkoisesta sangriasta, mutta jos sitä innostuisin oikein urakalla nautiskelemaan, niin hauskanpito loppuis aika lyhyeen, sillä nukahtaisin. Alkoholia en ole koskaan onnistunut juomaan krapulan hankkimiseen asti, koska nukahdan.

   Ja ehkä sä olet vaan unohtanut jammailla. Sillekin täytyy tavallaan järjestää aikaa.

   Viikonloppuja sinnekin!

   Poista
 2. Hahahah "katso silmiin ja näe ahdistunut suomalainen". Tuon kun tekee hississä ja vielä tervehtii, niin siinä se vasta reaktio onkin :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :'D Joo, parasta ikinä! Tai tervehdi talon pihalla henkilöä, joka ei asu talossa...

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!