lauantai 10. lokakuuta 2020

Lista 41/52

41. Tee lista asioista, joita kohtaan tunnet uteliaisuutta

41. Haz un listado de cosas que despiertan tu curiosidad

*Matkailu - Uusien paikkojen näkeminen. Jylhät maisemat tai muuten mielenkiintoiset luontokohteet. Kotikonnuilla uusien pikkupolkujen tutkiminen.

*Viajar - Ver sitios nuevos. Paisajes majestuosos u otros destinos de naturaleza interesantes. Explorar los senderos nuevos cerca de casa.

*Ohjelmointi - Olen edennyt DEFA-opinnoissa jo jatkokurssille ja voin sanoa, että vaikka välillä on tullut vastaan hankaliakin tehtäviä, on niistäkin selvitty ja on todella kiehtovaa oppia uusia asioita.

*Programar - Ya estoy haciendo el curso avanzado en los estudios DEFA y puedo decir que aunque a veces me he encontrado con ejercicios complicados, los he conquistado y es fascinante aprender cosas nuevas.

*Rumpujensoitto - Jos opettelisin soittamaan jotain soitinta, se olisi rummut. Huomaan musiikkia kuunnellessani rummuttelevani tahtia joko sormin tai jaloin tai jopa molemmin ja siksi luulisin rumpujen sopivan soittimekseni.

*Tocar la batería - Si aprendiera a tocar un instrumento sería la batería. Me doy cuenta que al escuchar música sigo el ritmo con dedos o pies o los dos y por eso creo que la batería podría ser el instrumento para mí.

4 kommenttia:

 1. Uteliaisuus tappoi kissan, sanotaan, mutta ihmiselle uteliaisuus tekee hyvää. :) Minusta ei koskaan olisi rumpaliksi, rytmisoittimista kykenen ehkä tamburiiniin... tai en mä tiedä, bassoakin olen soittanut ja se jos mikä on rytmisoitin. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuuluuks tähän nyt heittää joku basistivitsi...? ;)

   Poista
  2. Basistivitsit on hyviä! Mun mielestä yksi parhaista (ja minua basistina erityisen hyvin kuvaava) on tämä: Minkä takia basisti joutuu paniikkiin, kun se menee pankkiautomaatille? - Koska siinä lukee "Solo".

   Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!