maanantai 31. tammikuuta 2022

Føyka II

Kun serkun Føykasta tuli niin kaunis, niin halusin itselleni oman. Pihistelijä sisälläni heltyi ja ostin omaan paitaani pohjaväriksi Novitan Kuuraa värissä jääkarpalo. Kuvassa ei kunnolla näy kuinka lanka kimaltaa kuin jääkiteet pakkaslumella. Korkean kauluksen voi jättää ylös tai taittaa matalammaksi.

Porque el Føyka de mi prima salió tan bonito quería uno para mí. La pequeña tacaña dentro de mí se rindió y compre la lana Kuura de Novita en color "jääkarpalo" (arándano helado). No se ve bien en la foto pero la lana brilla igual que la nieve cuando hace mucho frío. El cuello alto se puede doblar.




6 kommenttia:

  1. Mitäpä tässä taas muutakaan voi sanoa kuin että vau! Ja nuo värit on aivan ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Mä mietin jo, että toistanko pikkasen itseäni, kun joka toinen päivitys on joku villapaita...

      En millään kommervenkeillä onnistunut saamaan väriä samanlaiseksi kuin luonnossa, saati sitten kimalletta näkymään. Nyt himottais ostaa tota samaa kimallelankaa tummansinisenä (värin nimi Yötaivas) ja tehdä siitä jotain...

      Poista
  2. Oi, on kaunis. <3 Voin kuvitella että tuo väri on sulle just oikea! Eikä mua ainakaan rahtustakaan haittaa, että tulee paljon villapaitapostauksia. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks hon! <3

      Lisää villapaitoja(kin) löytyy ton Insta-nappulan takaa. Osa on kyllä jo ollut blogissakin.

      Poista
  3. Niin kaunista työnjälkeä ja ihanat värivalinnat! Kimaltelunkin osaa kuvitella, vaikkei se kuviin niin hyvin taltioidukaan. Kyllä pieni törsäys lankaan nyt selvästi kannatti: :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Joku ehkä naureskelee, että miten niin pihi... Laskeskelin, että tämä kallein tekemäni paita tuli maksamaan n.29 euroa.

      Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!