sunnuntai 9. tammikuuta 2022

Viikon viksu 1/52 - Listillo de la semana 1/52

Tälle vuodelle ajattelin ottaa joka viikon kevennykseksi jonkin fiksun lausahduksen omasta tai jonkun muun suusta. Pitäähän ensimmäisen fiksuuden olla jotenkin arvokas ja erityinen, niin tällä viikolla vuoron saa itse Paavi Franciscus.

Este año pensaba cada semana contarles alguna frase más o menos inteligente que yo o alguien otro ha dicho. Por supuesto el primero tiene que ser más valioso y especial y por eso el primer turno va para Papa Francisco.

Hänen mukaansa ihmiset, jotka eivät hanki lapsia, vaan vaikkapa kissoja tai koiria ovat itsekkäitä ja heiltä puuttuu inhimillisyyttä. Ja hänellä itsellään oli montako lasta...?

Según él, la gente que no tiene niños sino por ejemplo gatos o perros son egoistas y les falta humanidad. ¿Y él tenía cuántos niños...?



4 kommenttia:

  1. Mä kerkesin olemaan jo vähän huolissani, että eikö tälle vuodelle tule mitään jokaviikkoista juttua, mutta huoli oli ilmeisesti turha. :-) Tosi kiva idea! Ja eihän noi paavit ym. mitään tiedä. ;-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mä meinasin olla huolissani, kun en meinannut keksiä mitään viikottaista juttua, enkä halunnut väkisinkään sellaista "keksiä". Luulen, että työn puolesta saan paljonkin materiaalia tähän osioon... ;)

      Poista
  2. No sehän oli "viksu" lausunto. Jään jännityksellä odottamaan seuraavia!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!