lauantai 16. joulukuuta 2023

Matkailuhelmi 50/52 - El tesoro turístico 50/52

Viime viikolla seikkailtiin talvisella ja kesäisellä Rovaniemellä, tällä viikolla tehdään retki Kuusamoon. Kuusamosta ja lähiympäristöstä löytyy paljon hienoja retkikohteita ja yksi tunnetuimmista on tietysti Karhunkierros. 

La semana pasada visitamos Rovaniemi en invierno y en verano y esta semana viajamos a Kuusamo. Kuusamo y sus alrededores tienen varios destinos bonitos para excursiones y por supuesto entre los más conocidos es la ruta Karhunkierros.






Me emme ole koskaan kiertäneet edes pientä Karhunkierrosta, Jyrävällä asti olemme käyneet. Tälläkin pätkällä pääsee jo astelemaan riippusilloilla, ottamaan sen "must"-kuvan Myllykoskelta ja ihailemaan kuusamolaista luontoa. 

Nosotros nunca hemos recorrido ni el pequeño Karhunkierros entero, lo más lejos que fuimos era hasta los rápidos de Jyrävä. Este tramo ya te lleva cruzar puentes colgantes, sacar esa famosa foto de Myllykoski y contemplar la naturaleza de Kuusamo.





Jos haluat lukea talvisesta Pienestä Karhunkierroksesta, kurkkaa Matkalla missä milloinkin - blogin postaus ja kesäisestä versiosta voit lukea Maisemaonnellisen blogista.

Si quieres leer más sobre el pequeño Karhunkierros en invierno echa un vistazo al post del blog Matkalla missä milloinkin (en finés) y en verano en el blog de Maisemaonnellinen (en finés).

4 kommenttia:

  1. Kuusamon seudulla on kyllä tosi paljon nähtävää! Pitäisikin lähteä sinne joskus uudestaan. Uskon, että äiti innostuisi lähtemään matkaan mukaan. :-) Oltiin viimeksikin äidin kanssa Rukalla, ja oli tosi kivaa (vaikka säät eivät oikein suosineetkaan – ylläri :-D).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jo pelkästään Ruka-Kuusamossa on paljon nähtävää (Karhunkierros, Juhannuskallio, Kanjonin kurkkaus, Valtavaara...), mutta sieltä pääsee nopeasti myös vaikka Riisitunturille tai Sallaan. Ja kesäaikaan Rukalla on paljon edullista hyvätasoista majoitusta tarjolla, on tarjontaa on enemmän kuin kysyntää.

      Poista
  2. Kuusamo on kyllä hieno paikka, jossa hienoja luontokohteita on paljon. Perjantaina tuli taas mietittyä, että pitäisikö alkaa miettimään seuraavalle vuodelle jonkinlaista matkaa sille suunnalle .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuusamo on siitäkin kiva, että sen saa soviteltua matkan varrelle, vaikka matka jatkuis pidemmälle Lappiin! Monesti on oltu yö tai kaksi Kuusamossa matkalla pohjoisempaan.

      Poista

Kiitos kommentista! - ¡Gracias por comentar!